Kategóriák
Termék részletek


Huawei FreeLace Bluetooth Headset Black

Huawei FreeLace Bluetooth Headset Black
 • Huawei FreeLace Bluetooth Headset Black
 • Huawei FreeLace Bluetooth Headset Black


Típus Fülbe dugható
Vezeték nélküli Igen
Hatótávolság 10 méter
Beszélgetési idő 18 óra
Készenléti idő 288 óra
Tömeg 72 g

 • A HUAWEI CM70 egy rugalmas kialakítású nyakba akasztható Bluetooth fülhallgató, mely lehetővé teszi a kényelmes viseletet.

  A Huawei EMUI felhasználói felületet használó eszközökkel HiPair csatlakozás teszi könnyeddé a megszokott Bluetooth párosítási folyamatot. (C típusú USB porton keresztül)

  A 9.2 mm –es bal és jobb audió csatornák külön nagysebességű átvitelén alapuló HUAWEI FreeLace képes Hi-Fi sztereó hang lejátszására. A hangszóró PU és titán kompozit rétegekből finomhangolási technológiával készült, amely lehetővé teszi a kristálytiszta hanghívásokat és zene lejátszását.

  Az alacsony energia igényű CM70 egy beépített gyors-töltéssel rendelkező 120 mAh-es lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 18 órányi lejátszást biztosít teljesen feltöltött állapotban, és akár 4,5 órányit mindössze 5 perc töltéssel. Töltése USB C típusű portal lehetséges, minden olyan eszközzel, mely támogatja a fordított töltést.

  Alacsony energiafogyasztás, hosszú akkumulátor üzemidő
  A beépített 120 mAh-es újratölthető lítium-polimer akkumulátor alacsony fogyasztású, mellyel élvezheti a folyamatos zenelejátszást akár 18 órán keresztül vagy annál tovább.

  Gyorstöltés bárhol, bármikor
  A C-típusú USB male porttal a fülhallgatót bármely olyan eszközzel feltöltheti, amely támogatja a fordított töltést (pl. Telefon, tablet vagy PC egy C típusú porttal) abban az esetben, ha nincs Önnél töltője.

  Gyors töltési technológiájának köszönhetően a fülhallgató több mint 4,5 órányi zenelejátszást tesz lehetővé, mindössze 5 percnyi töltéssel.

  Vadonatúj HiPair technológia
  A Huawei EMUI felhasználói felületet használó eszközökkel HiPair csatlakozás teszi könnyeddé a megszokott Bluetooth párosítási folyamatot. (C típusú USB porton keresztül)

  Hi-Fi minőség
  A 9.2 mm – es bal és jobb audió csatornák külön nagysebességű átvitelén alapuló HUAWEI FreeLace képes Hi-Fi sztereó hang lejátszására. A hangszóró PU és titán kompozit rétegekből finomhangolási technológiával készült, amely lehetővé teszi a kristálytiszta hanghívásokat és zene lejátszását.

  Zajcsökkentés
  A MEMS szilikon mikrofonnal, kétcsatornás szélálló zajüreggel és a hanghívás zajcsökkentő technológiájával a fülhallgató hatékony zajcsökkentést és magas hangminőséget biztosít.

  Gombvezérlés
  Gomb vezérlőpanel: Bekapcsológomb, funkciógomb és hangerő gombok

  Bekapcsoló gomb: Bekapcsolás / kikapcsolás, Bluetooth párosítás és gyári beállítások visszaállítása

  Funkciógomb: Zene szüneteltetése vagy lejátszása, az előző vagy a következő szám lejátszása, a hívások fogadása, befejezése vagy elutasítása, vagy a hangsegéd megnyitása.

  Hangerőgombok: A zenelejátszás vagy a hívás hangerejének beállítása.

  Mágnesfunkció
  Amikor nem használja a fülhallgatót, a mágnesfunkcióval összekapcsolhatja azt a gubancolódás elkerüléséhez.

  Víz- és porállóság
  A CM70 IP55-ös csepp- és porrezisztencia-besorolással rendelkezik, hogy edzés közben is biztonsággal használhasd.

 • Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  IK02411