Kategóriák
Termék részletek


Keyboard & Mouse Logitech MK330 schwarz (DE) (920-008533)

Vezeték nélküli

Igen, hatótáv 10m

Billentyűzet és Egér csatlakoztatása

USB

Billentyűzet nyelve

Német

 • Kedvenc tevékenységeihez tervezve
  A 11 azonnali vezérlést biztosító gyorsbillentyű segítségével azonnal beléphet a Amazon és MSN alkalmazásba, és elérheti kedvenc weboldalait, valamint az Ön által kedvelt zenéket és filmeket.

  Megkímélt kezek
  A lapos kialakítású, zajtalan billentyűkkel az azonnali üzenetek, e-mailek és minden más egyszerűen és könnyen begépelhető.

  Vezeték nélküli csodaegér
  A hordozható, kényelmes egér, melynek csatlakoztatva hagyható kisméretű vevőegysége számítógépével együtt utazik.

  Multimédiás gyorsbillentyűk
  Ugorja át a dalokat. Állítsa meg a videókat. Növelje a hangerőt. A lejátszáshoz, megállításhoz, az előre és hátra lépéshez, illetve a hangerőszabályzáshoz és némításhoz 11 azonnal használható gyorsbillentyű áll rendelkezésre.

  Karcsú, kényelmes kivitel
  A billentyűzet karcsú kivitele, valamint lapos kialakítású, zajtalan billentyűi a laptopok és netbookok billentyűzeteinél kényelmesebb gépelést tesznek lehetővé.

  Hordozható, vezeték nélküli egér
  A karcsú kialakítású egeret számítógépével együtt bárhová magával viheti. A mellékelt tárolórekeszben pedig könnyedén tárolhatja a Nano vevőegységet.

  Hosszabb elemélettartam
  A billentyűzet 24 és az egér 12 hónapos elemélettartamának köszönhetően az eszközöket hónapokig használhatja vesződséges elemcsere nélkül.

  Korszerű 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia
  A vezeték nélküli technológia gyakorlatilag késedelem-, akadozás- és interferenciamentes kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, például kényelmes kanapéján is, akár számítógépétől 10 méteres** távolságra

  A Plug-and-Play egyszerűsége
  Az üzembe helyezés gyerekjáték – egyszerűen csatlakoztassa a vezeték nélküli vevőegységet a számítógép egyik USB-portjához, és máris felfedezheti a MSN alkalmazást, vásárolhat a Amazon vagy kereshet a Google anélkül, hogy szoftvert kellene telepítenie.

  10 programozható billentyű
  4 újraprogramozható funkcióbillentyűt és 6 újraprogramozható gyorsbillentyűt állíthat be kedvenc alkalmazásainak, mappáinak vagy weblapjainak megnyitásához.

  Logitech Unifying vevőegység
  A parányi vezeték nélküli vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Ezenkívül könnyen hozzáadhat kompatibilis vezeték nélküli egeret, billentyűzetet vagy számbillentyűzetet is, így nem kell vesződnie több USB-vevőegységgel.

 • EAN
  5099206073173
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  920-008533