Kategóriák
Termék részletek


Keyboard & Mouse Microsoft Wireless Desktop 3050 (DE) (PP3-00008)

Vezeték nélküli

Igen, hatótáv 10m

Billentyűzet és Egér csatlakoztatása

USB

Billentyűzet nyelve

Német

 

 

 • Titkosítás és kényelem a keze ügyében

  A szokásos billentyűzetekkel ellentétben ez a billentyűzet AES titkosítást biztosít: ez a személyes és az üzleti adatok védelmét szolgálja azáltal, hogy rejtjelezi a billentyűzeten beírt szöveget.

  A klasszikus formájú billentyűzetet kiegészítettük egy párnázott tenyértámasszal, amely kényelmes és megtámasztja a kezét írás közben.

  A billentyűzetet egy teljes méretű vezeték nélküli egér egészíti ki, amely továbbfejlesztett oldalmarkolattal van felszerelve, négyirányú görgetésre ad módot, és a BlueTrack technology működik. Ez az asztali készlet nemcsak biztonságos, kényelmes és praktikus, hanem könnyen is használható: elég bedugni az adóvevőket, és már működik is!

  128 bites AES titkosítás

  A billentyűzet AES titkosítást biztosít: ez az adatok védelmét szolgálja azáltal, hogy rejtjelezi a billentyűzeten beírt szöveget. Minden billentyűzetet véglegesen párosítanak a gyárban a vevőkészülékével, így a sugárzott billentyűleütési-adatokat soha nem tudják mások elfogni. Párnázott tenyértámasz

  A párnázott tenyértámasz kényelmes, és megtámasztja a kezét írás közben. Vezeték nélküli szabadság és kényelem Nagyobb mozgásteret kap: az USB-adóvevővel működő vezeték nélküli billentyűzet felszámolja a kábelgubancot.

 • EAN
  889842000412
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  PP3-00008