Kategóriák
Termék részletek


Mouse Logitech MX Anywhere 3 graphit (910-005988)

Egér típusa Lézeres
Egér csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Igen
Érzékenység 4000 DPI
 • Hozzon ki többet Mac számítógépéből a Machez készült MX Anywhere 3 egérrel, amelyet úgy terveztek, hogy problémamentesen működjön a Mac és iPad készülékekkel. A kurzormozgatást, a görgetést és a gombtestreszabási funkciókat az iPadOS kezeli, és attól függ a használhatóságuk, hogy az adott alkalmazás támogatja-e őket. A Machez készült MX Anywhere 3 a legjobb egér az úton lévő alkotók számára, akár otthoni irodában, akár kávéházban vagy akár egy repülőtér utasvárójában dolgoznak.

  A MagSpeed elektromágneses görgetés elég pontos ahhoz, hogy leálljon egy képponton, és elég gyors ahhoz, hogy egy másodperc alatt 1000 sort átgörgessen. Ó, és szinte teljesen hangtalan.   A kerék működése a megmunkált acélnak köszönhetően kiválóan érzékelhető, és olyan dinamikus tehetetlenséget nyújt, amely érezhető, de nem hallható.

  A Machez készült MX Anywhere 3 kis méretű, lapos kivitele a kéz alakjához igazodik, így több óra használat esetén is kényelmes marad, bárhol dolgozzon is. A szilikon oldalsó markolatok mindig puha érintést kínálnak.   A Machez készült Anywhere 3 a végtelen mozgásszabadsághoz lett tervezve. Dobja be a táskájába, vigye magával, ahová megy, és tisztítsa meg könnyedén akár több havi úton levés után.

  A Machez készült MX Anywhere 3 gyakorlatilag minden felületen képes mozgatni a kurzort, még üvegen is, ha az legalább 4 mm vastag. Ennélfogva problémamentesen tud dolgozni íróasztalnál, kávéházban vagy akár egy fotelben ülve is.

  Az USB-C – USB-C töltőkábellel közvetlenül összekapcsolható a Mac számítógéppel, mindenféle ormótlan csatlakozóeszközök nélkül. A Machez készült MX Anywhere 3 akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel – egy perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használható.

  Az MX Anywhere 3 a Mac-felhasználók szem előtt tartásával lett tervezve, kifejlesztve és kialakítva. Elegáns halványszürke színével a Machez készült MX Anywhere 3 tökéletesen illeszkedik az iMac, MacBook és iPad készülékekhez.

  Szabja testre a Machez készült MX Anywhere 3 egeret alkotási folyamatának megfelelően.   A Machez készült MX Anywhere 3 a macOS rendszerben és gyakorlatilag minden használt alkalmazásban teljes mértékben testreszabható – és a kedvenc alkalmazásaihoz előre optimalizált testreszabási beállításokkal gyorsabban tud dolgozni. A Logitech Options szoftver szükséges hozzá, amely macOS és Windows rendszerre is elérhető. Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, valamint Microsoft Word®, Excel® és PowerPoint®.

  A Machez készült MX Anywhere 3 iPadOS-kompatibilis, vagyis az iPad számítógépként vagy többkészülékes összeállítás részeként történő használata esetén kihasználhatja az MX hatékony funkcióit. A kurzormozgatást, a görgetést és a gombtestreszabási funkciókat az iPadOS kezeli, és attól függ a használhatóságuk, hogy az adott alkalmazás támogatja-e őket.

 • EAN
  5099206092938
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  910-005988