Kategóriák
Termék részletek


Mouse Logitech MX Ergo GRAPHITE EMEA (910-005179)

Egér típusa Optikai
Egér csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Igen
Érzékenység 440 DPI
 • Új szintre emeli a kényelmet és a pontosságot

  A Logitech legfejlettebb hanyattegere a hanyattegerek szerelmeseinek, és azon felhasználóknak, akik a touchpadek és egerek alternatíváját keresik. 20%-kal kevesebb megerőltetést igényel, mint egy hagyományos egér. Az MX ERGO egy egyedülálló, állítható csuklópánttal rendelkezik a személyre szabott kényelem érdekében, továbbá a legújabb mozgáskövetési, görgetési és energiagazdálkodási technológiákkal is büszkélkedik. A Logitech FLOW™ biztosítja a több számítógép könnyed párhuzamos vezérlését.

  Testreszabott kényelem

  Végre egy hanyattegér, amelyet valóban sajátjának érezhet. Az egyedi állítható csuklópánttal 0° és 20° között kiválaszthatja a legkényelmesebb szöget, hogy keze a lehető legtermészetesebben álljon, és ezáltal a kényelem új szintjét érhesse el.

  Fejlett mozgáskövetés és precíziós mód gomb

  Változtassa meg a kurzor sebességét és pontosságát az optimális vezérléshez, mindezt egy gombnyomással.

  Nagy pontosságú görgetőkerék döntési funkcióval

  Intézze hatékonyabban feladatait a gyorsbillentyűk gyors elérésével. A precíz görgetőkerék vízszintes görgetést és hatékony középső gombot is kínál.

  Könnyed munkavégzés több számítógépen

  Csatlakozzon és dolgozzon egyszerre két eszközön, és könnyedén váltogasson köztük. Emelje magasabb szintre a többszámítógépes munkavégzést a LOGITECH FLOW™ technológiával. Másoljon szöveget, képeket vagy fájlokat a számítógépek között.

  Hosszú üzemidő és gyorsan újratölthető akkumulátor

  Az akkumulátor akár 4 hónapig is bírja egyetlen teljes feltöltéssel. Egy percnyi töltés egy egész napi használatra elegendő energiát biztosít.

 • EAN
  5099206073081
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  910-005179