Kategóriák
Termék részletek


MX Vertical

MX Vertical

Egér típusa Optikai
Egér csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Igen
 • Érzékenység 4000 DPI

   

  Fokozottan ergonomikus

  Magasabb szintű kényelem az MX Vertical fejlett ergonomikus egérrel

  Az ergonómia találkozása a teljesítménnyel

  Az MX Vertical fejlett ergonomikus egérben egyszerre van jelen a tudományos igényű dizájn, valamint a Logitech MX termékeinek megnövelt teljesítménye.

  Felejtsen el minden kényelmetlenséget egy egérrel, amely tervezése okán csökkenti az izomterhelést, a csuklóra nehezedő nyomást, illetve amely javítva a tartást.

  Természetes, kézfogásra emlékeztető kéztartás

  Az MX Vertical természetes, kézfogásra emlékeztető kéztartás 10%-kal csökkenti az izomfájdalmat és egy sokkal ergonomikusabb tartást biztosít.

  Függőlegesen 57 fokban megdöntött csukló az ideális tartáshoz

  Az MX Vertical egér egyedülálló módon 57 fokos szögben áll függőlegesen, ami csökkenti a csuklóra nehezedő nyomást, míg a hüvelykujj kényelmesen rásimul a hüvelykujjtámaszra.

  A felhasználók már kipróbálták. az ergonómiai szakemberek pedig jóváhagyták.

  Az MX Vertical fejlesztése és tesztelése a legkiválóbb ergonómiai szakemberek által összeállított feltételrendszer alapján történt: egyaránt szempont volt a jobb kéztartás, az alacsonyabb izomterhelés és a csuklóra nehezedő nyomás csökkentése.

  4x kevesebb kézmozgatás-igény

  Az erre a célra szolgáló kurzorsebesség-kapcsolóval történő fejlett optikai mozgáskövetés négyszer kevesebb kézmozgást igényel – ezzel csökken az izomterhelés és a kéz elfáradása.

  A kurzorsebesség és -pontosság a Logitech Options szoftverben testreszabható.

 • Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  910-005448