Kategóriák
Termék részletek


Microsoft Windows 10 Pro 64-bit deutsch (FQC-08922)

Típus

Windows 10 Professional

Architektúra

64 bit

Nyelv

Német

 

 • Leírás:

  Ismerős, de még annál is jobb!

  A Windows 10 ismerős, könnyen használható és nagyon sokban a hasonlít a Windows 7 rendszerre, a Start menüt is beleértve. Gyorsan indul és folytatható, több biztonsági funkcióval rendelkezik, és úgy terveztük, hogy működjön a már meglévő szoftverekkel és hardverekkel. Így végezhetők el igazán hatékonyan a feladatok!

  Dolgozzon az internet is épp úgy, ahogy Ön!

  A Microsoft Edge alkalmazással gyorsan eljuthat a böngészéstől a munkavégzésig! Jegyzeteket írhat vagy gépelhet közvetlenül a weboldalakra, és megoszthatja azokat másokkal, online cikkeket olvashat a figyelmét elterelő dolgok nélkül, és kedvenc olvasmányait elmentheti későbbi kényelmes hozzáférés céljából.

  A párhuzamos munkavégzéssel több feladat készülhet el időben

  Végezzen feladatokat gyorsabban az asztal jobb kihasználásával. Helyezzen el a képernyőn akár négy alkalmazást egyszerre, és hozzon létre virtuális asztalokat, ha éppen több helyre van szüksége, vagy projektenként szeretné csoportosítani a dolgokat, mint például az Office-alkalmazásokat a munkához, illetve a játékokat a szórakozáshoz.

  Az új Windows Áruházban az összes kedvencét megtalálja egy helyen

  Bemutatjuk az új Windows Áruházat - az egyesített vásárlási környezetet minden Windows 10-eszközre. Böngésszen az áruházban a számítógépen, a táblagépen vagy a telefonon, és töltsön le könnyedén nagyszerű, ingyenes és fizetős digitális tartalmakat, például alkalmazásokat, játékokat, zenéket, filmeket és TV-műsorokat.

  Az Xbox a Windows rendszerbe érkezik!

  A legnagyobb Xbox-franchise és az Xbox Live legjobb játékai nemsokára elérhetővé válnak a Windows 10 rendszerben. Kezdje el rögzíteni a játékállást másodpercek alatt, versenyezzen konzoljátékosokkal, és töltsön le bárhonnan játékokat az Xbox One konzolról bármilyen Windows 10 rendszerű számítógépre otthonában.

  Nagyszerű beépített alkalmazások, amelyek minden eszközén használhatók

  A Windows 10 olyan nagyszerű alkalmazásokat tartalmaz, mint a Térkép, a Fotók, a Levelezés és naptár, a Zene, illetve a Filmek és TV. Ezek az alkalmazások a OneDrive-ra készítenek biztonsági másolatokat az információiról, és zökkenőmentesen szinkronizálódnak a Windows 10-eszközök között, így a szükséges dolgok mindig kéznél vannak.

  A legjobb képernyő mindig az, amelyen Ön éppen tartózkodik

  A Windows 10 lehetővé teszi, hogy az alkalmazások nagyszerűen nézzenek ki és kiválóan működjenek minden módban, minden érintőképernyős számítógépen és táblagépen.

  Bemutatjuk az első, egy számítógép teljesítményével vetekedő okostelefont

  Csatlakoztasson hozzá monitort, egeret és billentyűzetet, és használja úgy a Windows 10-telefont, mint egy számítógépet teendői elvégzéséhez, vagy csatlakoztasson egy nagyobb képernyőt, ha szórakozásra szeretné használni.

  Interakció az eszközökkel saját igénye szerint

  Érintés, gépelés, írás vagy beszéd: a választás az Öné, azaz bármit használhat, ami a legjobban működik az adott feladathoz.

  Érintés Különféle műveleteket végezhet, például írhat a weblapokra, átlapozhatja fényképeit és egymás mellé dokkolhatja az alkalmazásokat.

  Gépelés Amikor több mindent kell elvégezni, használja a billentyűzetet vagy az érintőképernyős eszközök érintőbillentyűzetét.

  Írás Használjon érintőtollat és rajzoljon szabad kézzel, vagy adjon jegyzeteket a fájlokhoz, írja alá a dokumentumokat vagy játsszon a művészeti alkalmazásokkal.

  Beszéd Csevegjen barátaival vagy családtagjaival a Skype-on!


  Szó szerint saját maga a jelszó!

  Bármilyen eszközről elérhető a saját tartalom, de csak a Windows biztosít valóban személyes élményt. A Windows Hello segítségével az eszközei hitelesítik és felismerik Önt - ami extra biztonságot és kényelmet jelent -, és még barátságosan üdvözlik is.

 • EAN
  885370920857
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  FQC-08922