Kategóriák
Termék részletek


Mouse Logitech B330 Silent plus schwarz (910-004913)

Mouse Logitech B330 Silent plus schwarz (910-004913)

Egér típusa Optikai
Egér csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Igen
 • Érzékenység 1000 DPI

   

  Élvezze a csend hangját

  Legyen hatékonyabb minden nap anélkül, hogy elmulasztana egy ütemet vagy zavarná kollégáit. A csendes egerek esetében a kattintás ugyanolyan érzetű, csak kattintási hang nélkül – több mint 90%-os zajcsökkentés. * A strapabíró, nagy teljesítményű talp halkan siklik az asztalon. A lágy görgetőkerék teszi tökéletessé a csend élményét. A Silent egerek kiküszöbölik a zajt és az irodában mindenki számára csendesebb megoldást kínálnak. Legyen ez az utolsó idegesítő kattintása. Munkatársai hálásak lesznek.

  *A Logitech B170 egérrel összehasonlítva

  A kattintás érzete ugyanaz. De teljesen más érzés Önnek és a kollégáinak. A Silent egerek 90%-kal kisebb kattintási zajt bocsátanak ki. Simán csúszó anyagból készült tartós talpak és gumi görgetőkerék, amely halkan siklik és görget. Tanulmányok azt mutatták ki, hogy a kevesebb figyelemelvonás hozzájárul az egészségesebb és hatékonyabb környezethez, ami nyitott terű irodákban különösen fontos.

  A jobb kezére tervezve

  A tervezőasztalon ívelt vonalakat kapott, amelyeken megpihenhet kézfeje és hüvelykujja, illetve amelyek jobb vezérlést is biztosítanak.

  24 hónapos üzemidő*

  Energiával telve és bevetésre készen, még útközben is. Az energiahatékony technológiák felhasználásának köszönhetően tovább dolgozhat elemcsere nélkül. Használaton kívül a B330 SILENT PLUS automatikusan alvó üzemmódba vált.

  *Az üzemidő a használati körülményektől függően változhat

  Egyszerű. Megbízható. Erős.

  Vezeték nélküli kapcsolat akár 10 méter (33 láb) távolságról* az apró, csatlakoztatva hagyható nano vevőegységnek köszönhetően. A B330 SILENT PLUS a Logitech® fejlett optikai mozgáskövetési technológiájával van ellátva a szinte minden felületen nagyon pontos mozgatás érdekében. Nincs probléma, semmilyen szoftverre nincs szükség. Használható Windows®, Mac, Chrome OS és Linux® rendszerű számítógépekkel.

  *A tényleges vezeték nélküli hatótávolság a használati módtól, a beállításoktól és a környezeti feltételektől is függ.

 • EAN
  5099206066717
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  910-004913