Kategóriák
Termék részletek


Mouse Logitech M220 Silent anthrazit (910-004878)

Egér típusa Optikai
Egér csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Igen
Érzékenység 1000 DPI
 • ÉLVEZZE A CSEND HANGJÁT
  Dolgozzon anélkül, hogy akár egyetlen ütemet is elmulasztana, vagy zavarná a közelében lévőket. A csendes egerek esetében a kattintás ugyanolyan érzetű, csak kattintási hang nélkül – több mint 90%-os zajcsökkentés. * A strapabíró, nagy teljesítményű talp halkan siklik az asztalon. A lágy görgetőkerék teszi tökéletessé a csend élményét. A csendes egerek kiküszöbölik a fölös zajokat, miközben védik mindenki egészségét és termelékenységét. Legyen ez az utolsó idegesítő kattintása. Családja és barátai hálásak lesznek érte.


  90%-NÁL MAGASABB ZAJCSÖKKENTÉS
  Ugyanaz a kattintási érzet, de 90%-kal kevesebb zaj kattintáskor, hogy a hangok ne zavarják önt vagy munkatársait a munkában. Emellett az egér talpa nagy teljesítményű anyagból készült, gumi görgetőkerékkel a csendes siklás és görgetés érdekében.


  EGYSZERŰ. MEGBÍZHATÓ. ERŐS.
  Élvezze akár 10 m-ig* a vezeték nélküli kapcsolatot a csatlakoztatva hagyható nano vevőegységnek köszönhetően. Az M220 SILENT a Logitech© fejlett optikai mozgáskövetési technikájával van ellátva a szinte minden felületen nagyon pontos mozgatás érdekében. Nincs probléma, semmilyen szoftverre nincs szükség. Használható Windows©, Mac, Chrome OS és Linux© rendszerű számítógépeken    
      
  KÉNYELMES FORMA. HORDOZHATÓ MÉRET.
  A mindkét kézbe illő kialakítás nagyobb kényelmet és pontosságot biztosít, mint egy érintőlap. Kis méretének köszönhetően könnyen elfér a táskában is.

  QUIET MARK TANÚSÍTVÁNY
  A Logitech a világon az első egérgyártó, amely megkapta a csendességet igazoló Quiet Mark tanúsítványt. Ezt a nemzetközi jelölést az egyesült királyságbeli Noise Abatement Society (Zajcsökkentő Társaság) igazolása, amely a zajcsökkentésre tervezett technikai megoldásokat ismeri el.


  Specifikációk
  - Csatlakozás típusa: 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat
  - Vezeték nélküli hatótávolság: 10 méter
  - Elem: 1 db AA ceruzaelem
  - Érzékelőtechnológia: Korszerű Logitech optikai mozgáskövetés
  - Az érzékelő felbontása: 1000 DPI
  - Görgetőkerék: Igen, 2D, optikai
  - Gombok száma: 3
  - Szokásos és speciális gombok: Kattintás középső gombbal
  - Méret: 99 x 60 x 39 mm
  - Súly: 75,2 g

 • EAN
  5099206066199
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  910-004878