Kategóriák
Termék részletek


Mouse Logitech M510 wireless schwarz (910-001826)

Mouse Logitech M510 wireless schwarz (910-001826)

Egér típusa Optikai
Egér csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Igen
 • Érzékenység 1000 DPI

   

  Lekerekített formájának, puha gumiborítású fogófelületeinek és praktikus vezérlőinek köszönhetően ez a teljes méretű, vezeték nélküli egér biztosabb, kényelmesebb irányítást szavatol és még több lehetőséget nyújt.

  Ívelt forma

  Bármelyik kezével használhatja, a puha anyagból készült oldalelemeknek és a kellemes formának köszönhetően még többórás használat esetén is kényelmes marad.

  Vízszintes görgetés és nagyítás

  Kezében az irányítás. Ujjának egyetlen mozdulatával vízszintesen görgethet a dokumentumokban, illetve nagyíthatja vagy kicsinyítheti a fényképeket és a táblázatokat.

  Kétéves elemélettartam

  Gyakorlatilag nem kell törődnie az elemekkel. A be- és kikapcsológomb használata és az intelligens készenléti üzemmód hosszabb elmélettartamot biztosít, a töltöttségjelző LED pedig megelőzi a kellemetlen meglepetéseket.

  Lézeres mozgáskövetés

  A lézeres pontosság nyújtotta egyenletes mozgáskövetés előnyeit szinte bármilyen felületen érzékelheti.

  Előre- és hátraléptető gomb

  Ha jobbkezes, a hüvelykujjhoz pozicionált gombok segítségével pillanatok alatt áttekintheti dokumentumait, vagy tallózhat kedvenc webhelyein.

  Programozható vezérlők

  A vezérlőket saját igényeinek megfelelően konfigurálhatja, például alkalmazásváltáshoz, böngészőablakok megnyitásához vagy a videoklipek teljes méretűre állításához.

  Logitech Unifying vevőegység

  Az apró vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Ráadásul egyszerűen adhat hozzá másik kompatibilis vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet is, és így elkerülheti a több USB-vevőegység használatából adódó vesződséget.

 • EAN
  5099206022126
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  910-001826