Kategóriák
Termék részletek


MX Master 3 GRAPHITE USB od.BT

Mouse Logitech MX Master 3 wireless graphite (910-005694)

Egér típusa Lézeres
Egér csatlakoztatása Bluetooth/USB
Vezeték nélküli Igen
 • Érzékenység 4000 DPI

   

  A stílus és a teljesítmény találkozása

  Az MX Master 3 azonnal pontos és végtelen lehetőségeket kínál. Ez a jelenleg legkorszerűbb Master sorozatú egér – a kreatívok számára tervezve és a programozóknak kivitelezve. Ha kitalálja, profi szinten megalkothatja!

  A megtervezett kialakítás megfelel az intuitív vezérlésnek

  A tenyere alakjához tökéletesen alkalmazkodó kialakításnak köszönhetően kényelmesen dolgozhat. Az ideálisan elhelyezett elülső/hátsó és gesztusgombokkal – és egy új oldalsó görgetőkerékkel – sokkal intuitívabb módon alkothat, hozhat létre és végezhet el műveleteket.

  Több számítógép, egyetlen mx master 3

  A Flow-kompatibilis MX Master 3 egérrel gördülékenyen vezérelhet több számítógépet, ha a kurzort egyszerűen a képernyő szélére húzza. Az MX Master 3 Önnel együtt vált még Windows® és macOS operációs rendszerek között is. Egyszerűen átvihet szöveget, képeket és fájlokat a számítógépek között – csak másolja az egyik gépen, és illessze be a másikon.

  USB-C gyorstöltés

  Az MX Master 3 akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel, – egyetlen perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használható. A feltöltéshez használja a mellékelt USB-C töltőkábelt.

  EASY-SWITCH engedélyezve

  Párosítsa egerét akár három eszközzel, és váltson közöttük egy Easy-Switch™ gombot megérintve. Egyetlen MX Master 3 egeret használhat a laptopjához, otthoni számítógépéhez és irodai asztali gépéhez.

 • Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  910-005694