Kategóriák
Termék részletek


Mouse Microsoft Arc schwarz (ELG-00002)

Mouse Microsoft Arc schwarz (ELG-00002)

Egér típusa Lézeres
Egér csatlakoztatása Bluetooth
Vezeték nélküli Igen
 • Érzékenység 1000 DPI

   

  Tökéletesen hordozható, és a díjnyertes érintéses technológiát tartalmazza

  Az elegáns és szemgyönyörködtető Arc™ Touch Mouse több, mint egy szép készülék. Megbízhatóan használható vezeték nélkül, tartalmazza a Microsoft érintéses technológiáját, utazáshoz is kiváló. A Microsoft BlueTrack Technology1 révén szinte bárhol használható, akár a szőnyegen vagy egy durva megmunkálású asztallapon is. Akár 5 méterről is képes a számítógép vezeték nélküli vezérlésére.

  Meghajlítva jól használható, kilapítva jól tárolható

  Az Arc™ Touch Mouse innovatív kialakítása gyors használatra és tárolásra ad módot. Első lépésként hajlítsa meg. Utána simítson ujjával felfelé és lefelé az érintőcsíkon. Amikor végzett, az apró adóvevőt benne hagyhatja a számítógép USB-portjában, vagy mágnessel rögzítheti az egér alján. Ha kilapítja az Arc™ Touch Mouse egeret, az kikapcsol; ezután a zsebébe vagy a táskájába csúsztathatja, akár egy mobiltelefont.

  Pontos függőleges görgetés gurítás helyett simítással

  Az Arc™ Touch Mouse érintőcsíkja precízen reagál az ujj mozgására, így Ön a haptikus visszajelzés (a görgetés sebességét jelző enyhe rezgés) segítségével olyan gyorsan – vagy éppen olyan lassan – mozoghat a dokumentumokban pusztán a tapintására hagyatkozva, ahogyan szeretne.

 • EAN
  889842199604
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  ELG-00002