Kategóriák
Termék részletek


Mouse Microsoft IntelliMouse grau (HDQ-00002)

Mouse Microsoft IntelliMouse grau (HDQ-00002)

Egér típusa Bluetrack
Egér csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Nem
 • Érzékenység 3200 DPI

   

  A Microsoft Intellimouse 3.0 által ihletett új Microsoft Classic Intellimouse modern fejlesztésekkel frissíti fel a felhasználók klasszikus kedvencét. Az eredeti verzió összes közkedvelt funkcióija megmaradt – testre szabható* gombok, klasszikus, ergonomikus kialakítás és vezetékes USB-csatlakoztatás. A modern technológiákon alapuló fejlesztések segítségével pedig Ön is új korszakba léphet, legyen szó a precízebb követésről, a megbízhatóbb érzetű gombokról vagy a jellegzetes, fehér megvilágításról.

  A klasszikus most visszatér

  A Microsoft Intellimouse 3.0 által ihletett új Microsoft Classic Intellimouse kivételes követési képességgel, valamint az eredeti verzióban oly népszerű stabil görgővel kerül forgalomba. A 3200-ig terjedő DPI-skálának köszönhetően a követés most még precízebb.

  Használja úgy, ahogy Önnek a legkényelmesebb

  Az új Microsoft Classic Intellimouse segítségével úgy dolgozhat, ahogy Ön szeretne. A három testre szabható* gomb segítségével villámgyorsan, rendkívül hatékonyan elvégezheti a gyakori feladatokat. Dugja be a stabil, vezetékes USB-csatlakozót, és már neki is láthat teendőinek – nem kell várnia a Bluetooth vagy a hardverkulcs párosítására.

  A kényelem csúcsa

  A Microsoft Classic Intellimouse ergonomikus kialakítású, így hosszú órákon át kényelmesen használható. Az egér alaposan kiszámított súlyozásának, stabilitásának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően a legrészletesebb projekteket is akadályok nélkül kezelheti.

  Most modern fejlesztésekkel

  A Microsoft Classic Intellimouse a legmodernebb technológiai fejlesztésekkel frissíti fel a felhasználók régi nagy kedvencét. A követés pontosabb, mint valaha. A gombok sosem reagáltak ilyen megbízhatóan. A Microsoft Intellimouse 3.0 egér jellegzetes jegyeként szolgáló piros megvilágítás pedig letisztult, modern fehérben tér vissza.

  *A testre szabható gombokat kizárólag a Windows 10/8.1/8/7 támogatja, a Windows 10 S verzió azonban nem.

 • EAN
  889842230888
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  HDQ-00002