Kategóriák
Termék részletek


Mouse Microsoft Sculpt Comfort (H3S-00001)

Mouse Microsoft Sculpt Comfort (H3S-00001)

Egér típusa Bluetrack
Egér csatlakoztatása Bluetooth
Vezeték nélküli Igen
 • Érzékenység 1000 DPI

   

  A legjobb Windows-egér

  A Sculpt Comfort Mouse egér kék Windows érintősávja forradalmasítja a hardver és a szoftver közti kapcsolatot, gyorsan és egyszerűen elérhetők vele a Windows 8 leggyakrabban használt funkciói. Gyorsan előhozhatja a kezdőképernyőt, és hamarabb elérheti az alkalmazásokat. Az elegáns kék csík közepét megnyomva átválthat az aktuális alkalmazás és a kezdőképernyő között. A kék csíkon felfelé pöccintve pedig a nyitott alkalmazások között lépegethet, lefelé pöccintve megjeleníthet minden nyitott alkalmazást, és kiválaszthatja azt, amelyiket szeretné.

  Vigyen rendet zűrzavaros hétköznapjaiba!

  A Windows érintősáv egyszerű és gyors működésével pontos, erőfeszítést nem igénylő vezérléssel végezheti el dolgait. Ehhez párosul még a Sculpt Comfort Mouse tetszetős, modern kivitele és funkcióinak széles köre, így ez az egér tökéletesen egészíti ki a Windows 8 nyújtotta élményt.

  Távolról sem távol

  A Sculpt Comfort Mouse Bluetooth-csatlakozással működik, így egyszerűen párosítható számítógéphez és táblagéphez, nem kell sem kábelekkel, sem adóvevőkkel vesződni. A lényegét alkotó BlueTrack Technology gyakorlatilag minden felületen működik. A jobb hüvelykujj számára kialakított mélyedésnek és a billenő görgetőkeréknek köszönhetően kényelmesen görgethet jobbra, balra, lefelé és felfelé.

  Windows érintősáv

  A Windows 8-ra optimalizált kék sáv közepét megnyomva válthat az aktuális alkalmazás és a kezdőképernyő között. A kék csíkon felfelé pöccintve a nyitott modern alkalmazások között lépegethet, lefelé pöccintve megjeleníthet minden nyitott alkalmazást, és kiválaszthatja azt, amelyiket szeretné. A Windows 7-ben is működik: ha megnyomja, megjelenik a Start menü, felfelé pöccintve előre, lefelé pöccintve visszafelé lépegethet a böngészőben.

  Kényelmes fogás a jobb hüvelykujj bemélyedésének köszönhetően

  A jobbkezes felhasználóknak készült ergonomikus kialakítás révén hosszabb használat alatt sem fárad el a keze.

  Négyirányú görgetés

  Görgethet jobbra, balra, előre és hátra. Gyorsan és hatékonyan igazodhat el és mozoghat különféle munkái között.

 • EAN
  885370448207
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  H3S-00001