Kategóriák
Termék részletek


PC- Case BeQuiet Pure Base 500 schwarz

PC- Case BeQuiet Pure Base 500 schwarz

Típus MiddleTower
Szélesség 140 mm
Mélység 450 mm
 • Támogatott alaplaptípusok

  ATX Igen
  Micro ATX Igen
  Extended ATX Nem
  Mini ITX Igen

  Előlapi csatlakozók

  Audio az előlapon  Van
  FireWire  Nincs
  eSATA  Nincs

  További tulajdonságok

  LCD kijelző Nincs

   

  Tökéletes csendes, léghűtéses rendszerekhez

  A praktikus kialakítású, hagyományos tetőlap teszi teljessé a Pure Base 500 házat. Az alatta elhelyezett szigetelő betét biztosítja a csendes működést. Tökéletes választás léghűtéses rendszerekhez és hagyományos, csendes PC-khez. A tetőlapot erős mágnesek tartják a helyén.

  Maximális légáramlás vízhűtéses rendszerekhez

  Aki maximális teljesítményre törekszik, különösen vízhűtéses rendszerek esetén, annak az extrém légáteresztő fedőlap lesz a jó választás. A rácsos kialakítás a lehető legjobb légáramlást teszi lehetővé.
  KÉT, GYÁRILAG BEÉPÍTETT PURE WINGS 2 VENTILÁTOR

  Alig hallható működés

  A két gyárilag beépített Pure Wings 2 ventilátor légszállításra optimalizált lapátokkal biztosítja a tökéletes légáramlást és hűtést. A kompakt házkialakítás ellenére az első és a hátsó ventilátor is 140 mm-es, így nagyon csendes működésű. Akár további három, 140 mm-es ventilátor építhető be.
  ZAJCSÖKKENTÉS

  Halk működés, stabil felépítés

  Az előlapot, az oldalakat és a hagyományos tetőlapot is szigetelő betét borítja belülről, ami növeli a stabilitást és elnyeli a zajokat. Az elöl és hátul található porszűrő könnyen eltávolítható a tisztításhoz.
  ÁTGONDOLT KIALAKÍTÁS

  Bőséges hely a csúcs hardvereknek

  A Pure Base 500 tágas helyet biztosít csúcs grafikus kártyáknak és processzorhűtőknek, utóbbiból akár 190 mm magas is beépíthető. Előre 360 mm-es, a felső részre 240 mm-es vízhűtés-radiátor is kerülhet, vagy ugyanide ventilátorok is telepíthetőek.

  Rendezett belső tér

  A Pure Base 500 számos variációt kínál akár 5 darab SSD beépítésére; közülük kettőt jól látható helyre lehet elhelyezni. A nemkívánatos kábelek elrejtésére kiváló kábelelvezetési opciók állnak rendelkezésre.
  PRAKTIKUS TÁPEGYSÉGBORÍTÁS

  Rendezett belsőt biztosít

  A tápegységborítás tökéletesen elrejti a kábeleket és a tápegységet, továbbá egy dupla merevlemezkeretet is tartalmaz. A rezgéscsillapító távtartókkal rögzített HDD-keret hozzájárul a csendes működéshez. Ez a keret ki is vehető, és így akár 360 mm-es vízhűtés-radiátor is beépíthető előre. A tápegységborítás használatával a tápegység kényelmesen, hátulról építhető be.

 • EAN
  4260052187821
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  BG034