Kategóriák
Termék részletek


PC- Caselüfter Be Quiet Shadow Wings 2 140mm PWM

PC- Caselüfter Be Quiet Shadow Wings 2 140mm PWM

Típus  Aktív hűtő
Hűtő típusa Ház
Ventilátor fordulatszáma 900 rpm
 • Maximális zajszint 14.9 dB
  Levegőáramlás  49.8 CFM
  Tömeg 175 g

   

  A be quiet! Shadow Wings 2 140 mm-es ventilátor alig hallható működést és megbízható hűtést kínál alacsony fordulatszámon. A Shadow Wings 2 ventilátor tökéletes választás mindenkinek, aki értékeli a maximálisan csendes számítógépházakat. Ez a 4 tűs PWM csatlakozású változat.

  Alig hallható működés

  A Shadow Wings 2 140 mm-es ventilátor lapátjai a maximális légszállításra optimalizáltak, mégis alig hallható, de masszív hűtés biztosítanak. 900 rpm maximális sebességen is csak 14,9 decibel zajkibocsátással működik. Tökéletes választás mindenkinek, aki értékeli a maximális csendet PC-jében.

  Vibrációmentes kialakítás

  A ventilátor négy sarkán elhelyezett, eltávolítható, rezgésgátló rögzítő csökkenti a vibráció átterjedését a számítógépházra. Emellett a ventilátor kerete gumírozott, ami hozzájárul a rezgés csillapított kialakításhoz, és abszolút minimumra csökkenti a vibrációt.

  Huzagolt csapágyazás

  A Shadow Wings 2 140 mm-es ventilátor a kiemelkedő megbízhatóság iskolapéldája. Ezt a kiváló minőségű huzagolt csapágyazásnak köszönheti, ami akár 80 000 üzemórás élettartamot tesz lehetővé.

  Bepattintós rögzítés

  A Shadow Wings 2 rezgéscsillapítós rögzítési rendszerével gyerekjáték a ventilátor felszerelése. A bepattintós rögzítők gyors és biztonságos, csavarmentes beépítést tesznek lehetővé.

  Változtatható sebesség

  Az impulzusszélesség-modulációnak (PWM) köszönhetőn kompatibilis, 4 tűs szebályozóval intelligensen állítható a ventilátor sebessége és egyúttal minimalizálható a zajszintje. PWM szabályozóval fokozható a hűtés, ha szükséges, vagy maximális csend érhető el, amikor nincs igény nagy teljesítményre.

 • EAN
  4260052186893
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  BL087