Kategóriák
Termék részletek


Samsung Galaxy Buds Pro R190 Violet

Samsung Galaxy Buds Pro R190 Violet
 • Samsung Galaxy Buds Pro R190 Violet
 • Samsung Galaxy Buds Pro R190 Violet
Típus Fülbe dugható
Vezeték nélküli Igen
 • Bemutatjuk a Galaxy Buds Pro fülhallgatót.
  Valódi vezeték nélküli fülhallgatók professzionális technológiával a még soha nem tapasztalt hangzás érdekében. Az intelligens zajszűréssel (ANC) zökkenőmentesen válthatsz a zajszűrés és a teljes mértékben állítható környezeti hangok között. Engedd be a külvilág hangjait — vagy zárd ki teljesen. A világ zajai körülvesznek minket. A Galaxy Buds Pro segítségével te döntheted el, mennyit hallasz belőlük.

  Intelligens ANC.
  A zajszűrés, amely szabályozható. A Galaxy Buds Pro aktív zajszűrője (ANC) kiszűri a háttérzaj akár 99%-át. A belső és külső mikrofonok valós időben figyelik a zajt. Válaszd ki az ANC szintjét, hogy egy intelligens algoritmussal, amely kiszűri a zajt hangosabbra vagy halkabbra állíthasd a világot: állíts be „Magas” szintet a zajos buszon, vagy használd az „Alacsony” beállítást egy csendes könyvtárban – a hangerő módosítása nem szükséges. (A Galaxy Buds Pro aktív zajszűrő (ANC) funkciója az UL Verification támogatásával akár 99%-kal csökkenti a külső háttérzajt.) (Az ANC alapértelmezés szerint be van kapcsolva, az érintés és nyomva tartási kézmozdulat az aktív zajszűréshez konfigurálható a Galaxy Wearable alkalmazásban. A magas és alacsony ANC szint közötti váltás a Galaxy Wearable alkalmazásban végezhető el.)

  A Hangészlelés azonnal átkapcsol ANC-ről környezeti hangra, amikor a hangodat érzékeli. Ha például egy kávézóban vagy, és az ANC segítségével kizárod a külső zajokat, amikor rendelsz éppen a baristától, az ANC automatikusan kikapcsol, amikor beszélsz. Az intelligens fülhallgatók lehalkulnak beszéd közben, még akkor is, ha a Háttér mód van használatban, vagy ha az ANC ki van kapcsolva, a zene hangereje lecsökken és a mikrofon a beszélő személyre fókuszálódik. Környezeti hang esetén nem kell kivenned a fülhallgatót ahhoz, hogy csatlakozz a beszélgetéshez. A hangokat tisztán és valós időben hallhatod. Az intelligens algoritmus négy szinten keresztül emeli a környezeti hangok erősségét, így nem maradsz le a megbeszélés fontos részeiről. (A Hangészlelés AI (Mesterséges Intelligencia) algoritmust alkalmaz a felhasználó hangjának felismeréséhez. Reagálhat a rezgés okozta helyzetekre, például fogmosás, elektromos fogkefe, köhögés és dúdolás esetén. Csak egy fülhallgató viselése esetén a beszélgetés érzékelése elmaradhat. Ha a Hangészlelés be van kapcsolva, akkor automatikusan aktiválódik, amikor az ANC vagy a Háttér mód be- vagy kikapcsol. Az előző módba való visszatéréshez érintsd meg bármelyik fülhallgatót.)

  Élethű hangzás, hihetetlenül lenyűgöző realizmus.
  Tapasztald meg a 360 Audio lebilincselő hatását, amely áthelyez téged a jelenet közepébe. A Dolby Head Tracking™ technológiával ellátott Galaxy Buds Pro révén a kedvenc videódnak, filmednek vagy tévéműsorodnak közepén érezheted magad. Az intelligens mozgáskövető érzékelő pontosan meghatározza a hang irányát, miközben mozgatod a fejed, és erőteljesen realista hallásélményt tesz lehetővé. A tartalom minden részletét a Dolby Atmos® révén tisztábban hallhatod, így jobban elmerülhetsz a történet vonzásában. Csak az Android One UI 3.1 vagy újabb verzióját futtató mobileszközökön érhető el. (A 360 Audio és a Dolby Head Tracking™ támogatás az alkalmazástól és a tartalomtól függően változhat.)

  Automatikus átkapcsolás.
  Válts eszközt zökkenőmentesen! A Galaxy Buds Pro automatikus átkapcsolása felismeri a legsürgősebb tennivalót, és azonnal átváltja a csatlakozást az eszközre. Ha tehát filmet nézel a táblagépeden, és közben beérkező hívásod van, akkor a Galaxy Buds Pro átváltja a hangot a telefonodra. A hívás befejezését követően a Galaxy Buds Pro zökkenőmentesen visszacsatlakozik a táblagéphez – egyik eszközről a másikra csatlakozik anélkül, hogy meg kellene érintened a képernyőt. (Az Automatikus átkapcsolás funkció csak a One UI 3.1 vagy újabb verziót futtató Galaxy okostelefonokon és táblagépeken érhető el. Bizonyos eszközök és alkalmazások nem támogatják az Automatikus átkapcsolást. Az Automatikus átkapcsolás engedélyezéséhez a Galaxy eszközökkel be kell jelentkezni a Samsung fiókba)

  Ha csatlakozol a telefonodhoz, hanggal irányíthatod azt, anélkül hogy hozzá kellene érned. A „Hi Bixby” aktiválja az asszisztenst, majd parancsot adhatsz telefonhíváshoz, zeneszámok cseréjéhez és még sok mindenhez.9,10,11 A nevét kimondva akár válthatsz is a Samsung készülékek között, illetve aktiválhatod vagy kikapcsolhatod az ANC-t és a Háttér módot. (A Bixby szolgáltatás elérhetősége országonként, szolgáltatónként és eszközönként változhat. A Galaxy Buds Pro fülhallgatót Wi-Fi-kapcsolattal vagy más hálózattal rendelkező okoseszközhöz kell csatlakoztatni, hogy a Bixby funkciói maximálisan használhatók legyenek; a Samsung-fiókba is be kell jelentkezni. A Bixby funkciói és a tartalomszolgáltatók országonként és nyelvenként eltérők lehetnek; a Bixby felismeri az angol (Egyesült Királyság), az amerikai angol (USA), a francia (Franciaország), a német (Németország), az olasz (Olaszország), a koreai (Dél-Korea), a mandarin (Kína), a spanyol (Spanyolország) és a portugál (Brazília) nyelvek bizonyos akcentusait és dialektusait.)

 • Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  IK02427