Kategóriák
Termék részletek


Watch Realme Band Black

Watch Realme Band Black
 • Watch Realme Band Black
 • Watch Realme Band Black

Minimalista és környezetbarát tervezésA Realme Band mindösszesen 20 g, könnyű és környezetbarát polimer anyagból készült. A színes kijelzője 2,4 cm, amin több mint 65 000 szín széles tartománya jeleníthető meg. Ívelt kijelzője biztosan tökéletesíti stílusod az egyszerű és prémium szegély nélküli kialakításával. 

 • A Band töltéséhez csatlakoztasd egyszerűen egy USB portba, így töltőkábelt se kell vigyél ezentúl. Okos értesítések a mindennapokhozMinden fontos értesítést fogadhatsz az órádon. Hosszú ülés után a Realme Band automatikusan emlékeztet, hogy mozogj vagy sétálj, sőt még ivási emlékeztetőt is küld, hogy emlékeztessen a hidratáltságra és a mozgásra.
  A Realme Link alkalmazással pedig egy személyes összefoglalót kapsz az egészségügyi profilodról és szinkronizálhatod az összes adatod közvetlenül a telefonoddal.
  A gyorsabb és biztonságosabb telefonfeloldásért csak rakd közel a telefonodhoz a csuklód, amin a Band van és máris feloldottad a telefonod. 9 intelligens sport módSportoláshoz tökéletesítve 9 sportmódot állíthatsz be, többek között a futás vagy jóga módot. Bármi legyen is a szenvedélyed, a Realme Band mindvégig a partnered lesz. Valós idejű pulzusmérésA beépített nagy pontosságú PPG pulzusérzékelő 5 percenként pontosan méri a valós idejű pulzusszámod. Alvásminőség figyelőA mozgásod és a pulzusod követésével a Realme Band elemzi az alvásod minőségét és jelentést készít, ami által többet is megtudhatsz az alvási szokásaidról. Vízállóság felsőfokonA Realme Band IP68-as besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy védve van a szennyeződésektől, a portól, a homoktól és az alkalmi vízbe merülésektől.

 • Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  IK02462