Kategóriák
Termék részletek


Webcam Logitech Rally - Videokonferenz-Montage-Kit (939-001644)

Beépített mikrofon Nem
Digitális zoom nincs
Súly (bruttó) 1.5 kg
 • KARCSÚ, BIZTONSÁGOS, RUGALMAS RÖGZÍTŐRENDSZER

  A Rally rendszerhez tartozó konzolokkal és rögzítési szerelékekkel egyszerűen felszerelheti az egyes összetevőket, és profi megjelenést érhet el. A kamerakonzollal a kamera biztonságosan és stabilan a falra szerelhető a képernyő alá vagy fölé, illetve ügyesen átalakítható mennyezetközeli elhelyezéshez is. Szerelje a hangszórókat közvetlenül a falra a lapos kialakítású konzolokkal. Helyezze az elosztókat a falra vagy egy szellőzéssel ellátott asztalra, majd a professzionális megjelenéshez kábelrögzítő modulokkal erősítse hozzá a csatlakozókat.

  INVERTÁLHATÓ KAMERAKONZOL

  A kamerakonzollal rugalmasan a falra szerelhető a kamera a képernyő felett vagy alatt, így természetes rálátást és szemkontaktust biztosít a távoli résztvevőkkel. Nagyobb értekezleti terek esetén a konzol átalakítható a kamera elhelyezéséhez a mennyezethez közel, így nagyobb látószöget érhet el. Egy állványcsavar és hárompontos rögzítőrendszer stabilitást biztosít, és szilárdan tartja a kamerát az objektív mozgása közben is.

  LAPOS KIVITELŰ HANGSZÓRÓKONZOLOK

  A Rally rögzítőkészlet minden tartozékát a rendszer támogatott összetevőihez szabtuk. A képernyő egyik oldalára két konzollal rögzített Rally hangszórók karcsú, „lebegő” megjelenésük ellenére kiteljesíthetik akusztikus képességeiket. Az eredmény: életszerű, társalgásnak megfelelő minőségű hang, amely összehozza az embereket, még ha az ezt lehetővé tévő technológia diszkréten meg is búvik a háttérben.

  SZELLŐZTETÉST BIZTOSÍTÓ KONZOLOK A KÉPERNYŐELOSZTÓHOZ ÉS AZ ASZTALI ELOSZTÓHOZ

  Két szellőztetéssel ellátott elosztókonzol sokoldalú rögzítési lehetőségeket nyújt a képernyőelosztó és az asztali elosztó elhelyezéséhez a falon vagy az asztallap alatt. A konzolokat megemelt távolsággal terveztük, hogy a megbízható hűtés érdekében biztosítsuk a megfelelő légáramlást.

  KÁBELRÖGZÍTŐ KONZOLOK

  Védelmet nyújtanak a véletlen leválasztások és hasonló problémákkal szemben, és áttekinthetően és rendben tartják a kábeleket.  Minden kételemes konzolrögzítő a képernyőelosztó és az asztali elosztó mellett van felszerelve, hogy a tápellátás, A/V és az adatkábelek csatlakozása ne mozdulhasson el.

 • EAN
  97855142979
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  939-001644