Kategóriák
Termék részletek


ZyXEL Switch 8-port 10/100/1000 GS1200-8HPV2

10/100/1000 Mbit/s portok száma 8
Menedzselhető  Igen
QoS Van
 • . . Egyszerű, webmenedzselt beállítás varázsló

  Felhasználóbarát, webes beállítás varázsló segít abban, hogy a telepítés, a konfiguráció és az üzemeltetés – ideértve a konfiguráció biztonsági mentéseit és a firmware frissítéseket – gyors és egyszerű legyen. Csak néhány kattintás, és hálózata máris üzemkész, így Ön visszatérhet a munkájához.

  . . IGMP snooping optimalizálja az adattovábbítást

  Az internet csoportkezelő protokoll (IGMP) lekérdező és jelentő üzeneteit alapul véve a switch csak azokhoz a portokhoz továbbítja az adatforgalmat, amelyek az összes port használata helyett multicast-et kérnek. Az IGMP optimalizálja a multicast teljesítményét és különösen hasznos az olyan sávszélesség-igényes IP multicast alkalmazásoknál, mint az online média streamelés és játék.

  . . Fokozott hálózatbiztonság VLAN szegregációval

  Virtuális helyi hálózat (VLAN) létrehozásával a vállalkozás hálózatának forgalma szétválasztható, így az erőforrások megoszthatók a hálózati rendszergazdák, az átlagfelhasználók vagy az alkalmazottak, illetve a vendégek között.

  . . Hatékonyabb forgalomkezelés fejlett, portalapú QoS-szel

  A QoS (Quality of service) olyan szolgáltatásokat jelöl, amelyekkel biztosítható a különböző alkalmazások, felhasználók, videó-, hang- és adatfolyamok prioritása, vagy meghatározható egy adatfolyam teljesítménye.

  . . A Link Aggregation protokollal még nagyobb az átvitel

  A GS1200-5/8 képes 2 fizikai portot összekapcsolni egyetlen, nagy sávszélességű adatcsatornában, amivel gyorsabb fájlátvitel és megbízhatóbb kapcsolat érhető el.

  . . Munkahelyi energiatakarékosság

  Az Energiahatékony Ethernetről szóló IEEE 802.3az szerinti switch folyamatosan figyelemmel kíséri a hálózat forgalmát, és a teljesítményfelvételt dinamikusan szabályozza, kisebb terhelés esetén csökkenti azt.

  . . Ventillátormentes, zajtalan kialakítás

  Fejlessze hálózata vezérlését és elérhetőségét anélkül, hogy az megtörné az irodai környezet csendjét. Ventillátormentes kialakítása miatt ez a vállalati switch nemcsak zajmentes üzemet, de a kevesebb alkatrészhiba miatt fokozott megbízhatóságot is garantál.

  . . Még több okos szolgáltatás

  A switch Gigabit technológiát használ, ami a Fast Ethernetnél tízszer gyorsabb átvitelt tesz lehetővé. Portonként így akár 2000 Mbps-os sávszélesség érhető el, valamint számos fejlett szolgáltatás, például a port tükrözés, a Jumbo Frame, illetve az adatszórási vihart és a kapcsolási hurkokat figyelő és megelőző alkalmazások. A kis- és középvállalkozások legjobb választása, ha nagysebességű vállalati hálózatot kívánnak létesíteni!

 • Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  GS1200-8HPV2-EU0101F