Kategóriák
Termék részletek


Apple iPhone XR 64GB Red

Apple iPhone XR 64GB Red
 • Apple iPhone XR 64GB Red
 • Apple iPhone XR 64GB Red

Apple iPhone XR 64GB Red

Processzor típusa SoC/CPU: Apple A12 Bionic, 6 magos, 2.49 GHz
RAM 3 GB
Belső memória mérete:64 GB
Memória bővíthető:Nem

Kijelző mérete 6.1"
Kijelző felbontása 1792 x 828 pixel
Kijelző típusa Kapacitív IPS
3D kijelző Nem
Képfrissítési frekvencia 60 Hz

 • Mindenben nagyot villant

  A vadonatúj Liquid Retina az iparág legfejlettebb LCD-kijel­zője. Még gyorsabb Face ID. Az eddigi legokosabb, legerősebb okos­telefonchip. És egy innovatív kamerarendszer. iPhone XR. Gyönyörű – bárhonnan is nézzük.

  A Liquid Retina színre lép

  Az iPhone XR új kijel­zője a legfejlettebb LCD-kijel­ző az iparágban. Az innovatív háttérvilágításnak köszönhetően még a sarkokat is kitölti, így valósághű színekben láthatsz mindent a kijelző egyik szélétől a másikig.

  Csúcsminőségű alapanyagok

  A leg­ellenállóbb üveg előlap okos­telefonon. Precízen megmunkált, űrtechnológiai minőségű alumíniumból készült oldalszegély. Porálló és vízlepergető. Hat fantasztikus új bevonat.

  Hétrétegű színezés

  Az üveg hátlap szemet gyönyörködtető bevonata olyan fejlett eljárással készül, amellyel csodaszép, telt színek állíthatók elő.

  Űrtechnológiai minőségű alumíniumszegély

  Az oldalszegélyt az Apple saját fejlesztésű speciális fémötvözetéből készítjük, és precíz megmunkálás után eloxálással alakítjuk ki rajta az üveg hátlap színéhez tökéletesen illő bevonatot.

  Vezeték nélküli töltés

  Az iPhone XR az üveg hátlapnak köszönhetően egyszerűen, vezeték nélkül tölthető.

  Fejlettebb Face ID

  Egyszerű mindent biztonságban tartani, ha az arcod a jelszavad. Egy pillan­tással feloldhatod az iPhone-odat, és többek között bejelentkezhetsz az appokba vagy a fiókjaidba. Ráadásul az okostelefonokon valaha használt legbiztonságosabb arcazonosító rendszer most még gyorsabb lett.

  Intelligens A12 Bionic chip

  A legintel­ligen­sebb és legerősebb okos­telefonchip új generációs Neural Engine‑ünkkel felturbózva. Az eredmény: lenyűgöző AR-élmény, Mélységállítás funkcióval finomítható, lélegzetelállítóan szép portrék és egy telefon, amivel minden hihetetlenül gyorsan és simán megy.

  Innovatív kamerarendszer

  A világ leg­népszerűbb kamerája most a fényképezés új korszakát nyitja meg előtted. Az innovatív érzékelő, a képjelfeldolgozó processzor és a Neural Engine egyesített erejével minden eddiginél elképesztőbb fotókat készíthetsz.

  Portré mód

  Az iPhone XR egyobjektíves kamerája gépi tanulással válik még okosabbá, hogy olyan fotókat készíthess vele, amelyeken az emberek tűélesen látszanak, a háttér viszont művészien elmosódik.

  Továbbfejlesztett bokeh effekt

  A kifinomult háttérelmosódásnak köszönhetően még profibb fotókat készíthetsz Portré módban.

  Új Mélységállítás funkció

  Már utólag is módosíthatod kész portréid mélység­élességét.

  Smart HDR

  Az új másodlagos képrétegek, a gyorsabb érzékelő és a szupererős A12 Bionic chip jóvoltából a fotóid fényes és árnyékos területei egyaránt részletgazdagabbak lesznek.

  Az iPhone egyedülálló

  Minden szempontból kiemelkedik az okostelefonok közül. A gyár­tástól a rendszer szerves részét képező biztonsági és adatvédelmi funkciókon keresztül az innovatív módszerekig, amelyekkel újrahasznosítjuk az alkotóelemeit.

 • Válassz színt
  Cikkszám
  Apple_iPhone_XR_64GB_Red
  Tömeg
  300 g/db