Kategóriák
Termék részletek


Huawei FreeBuds 3i White

Huawei FreeBuds 3i White
 • Huawei FreeBuds 3i White
 • Huawei FreeBuds 3i White
 • Huawei FreeBuds 3i White
Huawei FreeBuds 3i White
 • Passzol a füledbe, passzol a stílusodhoz

  Az ergonómiailag stílusos kialakítású kiegészítő tökéletesen illeszkednek a fülekbe, így kínálva magával ragadó akusztikai élményt. Párosítsd őket a rugalmas szilikonokkal, amelyek 4 különféle méretben érkeznek a kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében. Jobb alak, jobb szigetelés, jobb hangzás.

  Teljes Aktív Zajszűrés

  Miközben a kifelé néző mikrofon érzékeli a környezeti zajt, annak érdekében, hogy aktívan kiszűrje azt, addig a befelé néző mikrofon felveszi a füledben lévő többi zajt a további zajcsökkentés érdekében. A HUAWEI FreeBuds 3i alapos zajcsökkentést tesz lehetővé a magával ragadó élvezetért.

  Tiszta Öröm, Zajtól mentesen

  A HUAWEI FreeBuds 3i ideális hallgatási légkört teremt, mivel akár 32 dB¹-re csökkenti a zajszintet. Hallgass kiváló minőségű zenét, izgalmas film hangeffektusokat vagy a szeretteid kedves hangját.

  3-mikrofonos rendszer, Hallasd a hangod!

  A HUAWEI FreeBuds 3i két kifelé néző mikrofonnal rendelkezik, hogy tökéletesen azonosítsa be a környezeti hangokat, majd teljesen kiszűrje azokat. Ezen kívül egy harmadik befelé néző mikrofon a füledbe vezetett hangokért felel, ugyanis tovább javítja a hívás minőségét. Minden szó tisztán hallható lesz.

  Kicsi méret, fenséges hangzás

  A HUAWEI FreeBuds 3i rendkívül érzékeny membránnal rendelkezik, amely gondoskodik az autentikus, kiegyensúlyozott hangokról, valamint a 10 mm-es dinamikus hangvezetők erőteljes basszust biztosítanak, így a füledben minden hang ragyogóan szól.

  Párosítsd gyorsan a felugró ablakban

  A HUAWEI FreeBuds 3i első párosításakor egyszerűen kattints a felugró ablakra². A későbbi párosítás automatikusan megtörténik és még az akkumulátor szintjét is nyomon követheted. Élvezd kedvenc zenéd azonnal.

  Ütemre szól

  A HUAWEI FreeBuds 3i intuitív vezérlői zökkenőmentesen és könnyen illeszkednek az életébe. A lejátszás szünetel, amikor kiveszed a füledből, és folytatódik, ha visszahelyezed.
  Töltsd meg a napod zenével

  Egyetlen töltés akár 3,5 órányi hallgatási élményt nyújt, míg a töltőtok akár 14,5 órányi töltést képes biztosítani.
 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK689969
  Tömeg
  300 g/db