Kategóriák
Termék részletek


Samsung Galaxy Buds Live R180 Black

Samsung Galaxy Buds Live R180 Black
Samsung Galaxy Buds Live R180 Black
 • Halld meg a világ csendjét úgy is, hogy felerősödnek a világ zajai! Samsung Galaxy Buds fülhallgatóinkkal most felerősítheted a belső hangod!

   

  Webshopunk olyan füleseket tár eléd, amelyek Bluetooth kapcsolattal gyorsan párosíthatók: kapcsolj össze két galaxist: a Galaxy Buds füleseket és a Galaxy telefont!

  Ráadásul az AKG hangzásspecialistái csűrtek-csavartak egyet a technikán, hogy a fülesed mesésen telt, teljes felbontású, élő hangzásra legyen képes!

   

  Lógj be ingyen random koncertekre még ma este! Az otthon töltött időszakokat is dobd fel saját koncertélményeiddel! Csak csukd be a szemed, és képzeld el, hogy kedvenc bandád épp ott áll előtted, majd miután elnyomták kedvenc számod, odahajolnak, hogy „olyan szimpatikus vagy, biztosan akarsz tőlünk egy autogramot.” Ezt az autogramot most a füledbe kapod élő hangzás formájában! Egy autogram, hozzá pedig 1000000 grammnyi koncertélmény. Az pedig egy tonna!

   

  Pedig fél ujjal meg tudnád emelni ezt a kis könnyű Buds fülest!  – tombolj az első sorban úgy, hogy semmilyen jegyet nem kell kifizetned, mégis a VIP szektorból tombolhatod végig a szobád minden szegmensét! Vagy épp, hogy unod az otthonlétet?


  Vágd zsebre, és már indulhatsz is a nagyvilágba. Légy a vándor, akinek folyamatosan szól valami a fülébe. És Te milyen zenét választanál életed háttérzenéjének? Nevezd meg azt az öt dalt most, amit mindenképp tudnál akár napokig repeaten hallgatni! És most képzeld el, hogy szólhatnak ezek SAMSUNG GALAXY BUDS füleseinkben! Azt fogod érezni, hogy nem csak A-ból B-be jutsz el, hanem végig lépkedsz minden betűt! Zongorázd ki napjaidból a bulit akkor is, ha épp utcán vagy! Ne hagyj többé teret a zombi-hangulatnak, legyen egy nagy buli akár a munkába menet is! Buds füleseink alapszíneik miatt idomulnak hangulatodhoz és stílusodhoz is!

  Szűrd ki a világból saját lényeged: Samsung Galaxy Buds füleseink új generációs, adaptív kettős mikrofontechnológiájának köszönhetően híváskor mindig felerősíti saját hangod úgy, hogy a sallang zajokat kiszűri környezetedből! Sosem volt ilyen könnyű saját szócsövednek lenni. Buds füleseink könnyen felveszik saját tempód, innovatív kialakításának köszönhetően viselheted akár egész nap, szinte fel sem fog tűnni, olyan pehelykönnyű és kényelmes. Simuljon a hallásodhoz, ami felerősíti aztán belső hangod! Költöztesd füledbe a világ hangját Samsung Galaxy Buds füleseinkkel, és meglátod, nagyon sok áthallás lesz majd a közted és a világ közt!

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK023244
  Tömeg
  300 g/db