Kategóriák
Termék részletek


Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 Dual Sim 128GB Black

Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 Dual Sim 128GB Black
 • Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 Dual Sim 128GB Black
Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 Dual Sim 128GB Black
 • A látványos kijelzőtől az intuitív módon elhelyezett S tollig a Galaxy Note 10 Lite a tervezés és a teljesítmény remekműve. A sima fémkeret elegánsan lekerekített a tökéletes ergonómia érdekében.

  Filmképernyő a tenyerében A Galaxy Note 10 Lite szinte keret nélküli 6.7 "-es Super AMOLED Full HD + képernyője még részletesebb, zavarás nélkül. Az ujjlenyomat-érzékelő be van építve a képernyőbe láthatatlan biztonsági réteg. Az S toll segítségével még többet megtehetszSS toll az okostelefon varázslatos kalapáccsal, amely lehetővé teszi a Galaxy Note10 Lite teljes kihasználását.

  Legyen inspiráló vázlat vagy öntapadó jegyzet, az S Pen gyorsan, hatékonyan és szórakoztató módon támogatja a kreativitást és a termelékenységet. Az intelligens eszköz, amely sokkal többet tud megtenni, mint az Enhanced S Pen egyszerű megírása, egyszerűen eltávolítja és visszahelyezi a helyére.

  Az írás egy vékony, 0,7 mm vastagságú, 4 096 nyomásszinttel ugyanolyan pontos és sima, mint egy valódi papírra való írás. A toll Bluetooth-támogatással rendelkezik a további vezérlési lehetőségekhez. Az S toll most a távirányítója. A Pen Bluetooth technológiát használ a Galaxy Note 10 Lite távirányítójához. Készíthet fényképeket, megnézheti a galériát, vagy lejátszhat és zenét szüneteltethet az S Pen kétszeri megnyomásával.

  A kézírás gyors szövegré alakítása Írja le gondolatait, majd egyszerűen érintse meg és konvertálja a projektjegyzeteket olvasható szöveggé, amelyet lemásolhat, beilleszthet és megoszthat. Képernyő írása bármikorHúzza az S tollat egy jegyzet létrehozásához a képernyő kikapcsolásához.

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK669820
  Tömeg
  300 g/db