Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 Dual Sim 128GB Glow

Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 Dual Sim 128GB Glow
Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 Dual Sim 128GB Glow
 • A látványos kijelzőtől az intuitív módon elhelyezett S tollig a Galaxy Note 10 Lite a tervezés és a teljesítmény remekműve. A sima fémkeret elegánsan lekerekített a tökéletes ergonómia érdekében.

  Filmképernyő a tenyerében A Galaxy Note 10 Lite szinte keret nélküli 6.7 "-es Super AMOLED Full HD + képernyője még részletesebb, zavarás nélkül. Az ujjlenyomat-érzékelő be van építve a képernyőbe láthatatlan biztonsági réteg. Az S toll segítségével még többet megtehetszSS toll az okostelefon varázslatos kalapáccsal, amely lehetővé teszi a Galaxy Note10 Lite teljes kihasználását.

  Legyen inspiráló vázlat vagy öntapadó jegyzet, az S Pen gyorsan, hatékonyan és szórakoztató módon támogatja a kreativitást és a termelékenységet. Az intelligens eszköz, amely sokkal többet tud megtenni, mint az Enhanced S Pen egyszerű megírása, egyszerűen eltávolítja és visszahelyezi a helyére.

  Az írás egy vékony, 0,7 mm vastagságú, 4 096 nyomásszinttel ugyanolyan pontos és sima, mint egy valódi papírra való írás. A toll Bluetooth-támogatással rendelkezik a további vezérlési lehetőségekhez. Az S toll most a távirányítója. A Pen Bluetooth technológiát használ a Galaxy Note 10 Lite távirányítójához. Készíthet fényképeket, megnézheti a galériát, vagy lejátszhat és zenét szüneteltethet az S Pen kétszeri megnyomásával.

  A kézírás gyors szövegré alakítása Írja le gondolatait, majd egyszerűen érintse meg és konvertálja a projektjegyzeteket olvasható szöveggé, amelyet lemásolhat, beilleszthet és megoszthat. Képernyő írása bármikorHúzza az S tollat egy jegyzet létrehozásához a képernyő kikapcsolásához.

 • Cikkszám
  IK668767
  Tömeg
  300 g/db