Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Samsung Galaxy S10 G973F LTE Dual Sim 128GB Black

Samsung Galaxy S10 G973F LTE Dual Sim 128GB Black
  • Samsung Galaxy S10 G973F LTE Dual Sim 128GB Black
Samsung Galaxy S10 G973F LTE Dual Sim 128GB Black
  • Teljesen újratervezve, hogy minden zavaró tényező eltűnjön a látótérből

    Nincs bevágás, ami elvonná a figyelmet. A precíz lézervágás, a képernyőre integrált biztonsági funkciók és a szemkímélő, dinamikus AMOLED teszi az Infinity-O Display-t a leginnovatívabb Galaxy képernyővé.

    Egyszerűen érintsd meg az üveget a feloldáshoz

    A biztonsági funkciókat a telefon hátoldaláról az előlapra telepítettük át, az Ultrahangos ujjlenyomat-olvasót közvetlenül a képernyőbe integrálva.

    Ragadj meg egy szélesebb világot

    Készíts lenyűgöző, mozifilmszerű képeket a 123 fokos látómezővel rendelkező ultraszéles kamera segítségével.

    Okosabb kamera jobb fényképek készítéséhez

    Az intelligens kamera segít lenyűgöző fényképeket készíteni képösszeállításokra tett javaslatokkal és a kamera beállításainak a témához történő automatikus optimalizálásával.

    Megosztható energia

    A Vezeték nélküli töltésmegosztás lehetővé teszi, hogy megoszd telefonod energiáját más eszközökkel. A vezeték nélküli gyorstöltés 2.0-ás verziója pedig gyorsabban tölti vissza telefonod 100%-ra.

    24 órás intelligens akkumulátor az egész napos működéshez

    A Galaxy S10 készülék kiismeri a napi rutint és a használati mintázatokat, így leállítja azokat az alkalmazásokat, amelyek nincsenek használatban. Az Adaptive Power Saving üzemmód ráadásul a napi előrejelzések figyelembevételével kezeli az akkumulátor-üzemidőt.

    A Vezeték nélküli töltésmegosztás megteremti a töltöttség megosztásának lehetőségét

    A Galaxy S10 készüléket úgy alkottuk meg, hogy képes legyen tölteni a Qi-hitelesített eszközöket, valamint egyes viselhető Samsung eszközöket, pontosan úgy, akár egy vezeték nélküli töltő. Egyszerűen csak helyezd az eszközt a készülék fölé — nincs szükség kábelekre. Töltsd fel vele a barátaid telefonkészülékét vagy használd a fülhallgatód töltésére út közben.

    A 2.0-ás vezeték nélküli gyorstöltés hamarabb lehel életet a telefonodba

    A 2.0-ás vezeték nélküli gyorstöltésnek köszönhetően a Galaxy S10 készülék a korábbi Galaxy telefonokhoz képest gyorsabban töltődik a Samsung vezeték nélküli dupla töltő használatával, a töltő turbó hűtőventilátorának jóvóltából pedig még csak a telefon felforrósodásától sem kell tartanod.

    Streamelj és ossz meg, bárhová is sodorjon az élet

    Az intelligens wifi a Wi-Fi 6 szabvány révén gyorsabb sebességet ér el, valamint megbízhatóan és biztonságosan csatlakozik még a nyilvános hálózatokon is. Továbbá zökkenőmentesen kapcsol át LTE-re, hihetetlen, akár 2,0 Gbps adatátviteli sebességet elérve.

    Teljesen megváltoztatja a játékszabályokat

    Mind a hardvert, mind a szoftvert úgy alakítottuk ki, hogy jobb teljesítménnyel támogassák a játékélményt, bosszantó késleltetés nélkül.

    Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindig egy lépéssel előbb járj

    Az intelligencia és a fejlett hardvereszközök megtanulják, hogy hogyan használod a telefonod, majd alkalmazkodnak a hosszabb ideig és hatékonyabban történő működés érdekében, maximális teljesítményt biztosítva egész nap.

    A hasznos mesterséges intelligencia egyszerűbbé teszi a mindennapi életet

    A Bixby Routines gyakran használt alkalmazásokat és feladatokat javasol az időpont vagy helyszín alapján a természetesen okos élmény érdekében – csakis a számodra.

  • Válassz színt
    Cikkszám
    IK666478
    Tömeg
    300 g/db