Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Samsung Galaxy S10 G973F LTE Dual Sim 128GB White

Samsung Galaxy S10 G973F LTE Dual Sim 128GB White
Samsung Galaxy S10 G973F LTE Dual Sim 128GB White
 • Teljesen újratervezve, hogy minden zavaró tényező eltűnjön a látótérből

  Nincs bevágás, ami elvonná a figyelmet. A precíz lézervágás, a képernyőre integrált biztonsági funkciók és a szemkímélő, dinamikus AMOLED teszi az Infinity-O Display-t a leginnovatívabb Galaxy képernyővé.

  Egyszerűen érintsd meg az üveget a feloldáshoz

  A biztonsági funkciókat a telefon hátoldaláról az előlapra telepítettük át, az Ultrahangos ujjlenyomat-olvasót közvetlenül a képernyőbe integrálva.

  Ragadj meg egy szélesebb világot

  Készíts lenyűgöző, mozifilmszerű képeket a 123 fokos látómezővel rendelkező ultraszéles kamera segítségével.

  Okosabb kamera jobb fényképek készítéséhez

  Az intelligens kamera segít lenyűgöző fényképeket készíteni képösszeállításokra tett javaslatokkal és a kamera beállításainak a témához történő automatikus optimalizálásával.

  Megosztható energia

  A Vezeték nélküli töltésmegosztás lehetővé teszi, hogy megoszd telefonod energiáját más eszközökkel. A vezeték nélküli gyorstöltés 2.0-ás verziója pedig gyorsabban tölti vissza telefonod 100%-ra.

  24 órás intelligens akkumulátor az egész napos működéshez

  A Galaxy S10 készülék kiismeri a napi rutint és a használati mintázatokat, így leállítja azokat az alkalmazásokat, amelyek nincsenek használatban. Az Adaptive Power Saving üzemmód ráadásul a napi előrejelzések figyelembevételével kezeli az akkumulátor-üzemidőt.

  A Vezeték nélküli töltésmegosztás megteremti a töltöttség megosztásának lehetőségét

  A Galaxy S10 készüléket úgy alkottuk meg, hogy képes legyen tölteni a Qi-hitelesített eszközöket, valamint egyes viselhető Samsung eszközöket, pontosan úgy, akár egy vezeték nélküli töltő. Egyszerűen csak helyezd az eszközt a készülék fölé — nincs szükség kábelekre. Töltsd fel vele a barátaid telefonkészülékét vagy használd a fülhallgatód töltésére út közben.

  A 2.0-ás vezeték nélküli gyorstöltés hamarabb lehel életet a telefonodba

  A 2.0-ás vezeték nélküli gyorstöltésnek köszönhetően a Galaxy S10 készülék a korábbi Galaxy telefonokhoz képest gyorsabban töltődik a Samsung vezeték nélküli dupla töltő használatával, a töltő turbó hűtőventilátorának jóvóltából pedig még csak a telefon felforrósodásától sem kell tartanod.

  Streamelj és ossz meg, bárhová is sodorjon az élet

  Az intelligens wifi a Wi-Fi 6 szabvány révén gyorsabb sebességet ér el, valamint megbízhatóan és biztonságosan csatlakozik még a nyilvános hálózatokon is. Továbbá zökkenőmentesen kapcsol át LTE-re, hihetetlen, akár 2,0 Gbps adatátviteli sebességet elérve.

  Teljesen megváltoztatja a játékszabályokat

  Mind a hardvert, mind a szoftvert úgy alakítottuk ki, hogy jobb teljesítménnyel támogassák a játékélményt, bosszantó késleltetés nélkül.

  Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindig egy lépéssel előbb járj

  Az intelligencia és a fejlett hardvereszközök megtanulják, hogy hogyan használod a telefonod, majd alkalmazkodnak a hosszabb ideig és hatékonyabban történő működés érdekében, maximális teljesítményt biztosítva egész nap.

  A hasznos mesterséges intelligencia egyszerűbbé teszi a mindennapi életet

  A Bixby Routines gyakran használt alkalmazásokat és feladatokat javasol az időpont vagy helyszín alapján a természetesen okos élmény érdekében – csakis a számodra.

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK663405
  Tömeg
  300 g/db