Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Samsung Galaxy S20 G980F LTE Dual Sim 128GB Blue

Samsung Galaxy S20 G980F LTE Dual Sim 128GB Blue
Samsung Galaxy S20 G980F LTE Dual Sim 128GB Blue
 • Ez a telefon új korszakot nyit a fényképezésben.

  Ismerd meg a Galaxy S20 okostelefont! A forradalmian új, 8K videórögzítéssel megváltoztathatod a videórögzítés és a fényképezés módját. A Samsung Knox biztonságával, az intelligens akkumulátorral, a nagy teljesítményű processzorral és hatalmas tárhellyel a Galaxy S20 az okostelefonok új világát hozza el.

  A legfejlettebb zoomunk olyan helyekre visz, ahol mobilunk még nem járt.

  A tízszeres Hybrid optikai zoommal kezdődik, amelyet egy forradalmian új hajlított lencse és nagy felbontású képérzékelő tesz lehetővé. A mesterséges intelligenciával támogatott Szuperfelbontású zoommal párosítva olyan eseményekre tudsz ráközelíteni és olyan pillanatokat tudsz elkapni, amelyekről lemaradtál volna.

  Éjszaka is részletgazdag felvételeket készíthetsz.

  A gyenge fényviszonyok között a professzionális kamerarendszer több fényképet készít egyszerre, egyesítve azokat egyetlen lenyűgöző képen, kevesebb elmosódással és zajjal. A képérzékelővel és a mesterséges intelligenciával, az Éjszakai üzemmódra kapcsolva nappali körülményekhez hasonló felvételeket készíthetsz.

  A jelenlegi legmagasabb felbontású videó a Samsung okostelefonok történetében.

  A mobil videózás felbontását 4K-ról egészen 8K-ig felvittük. Ez négyszer nagyobb, mint az UHD és tizenhatszor nagyobb az FHD-nál. Ez azt jelenti, hogy a pillanatokat szuperéles felbontásban rögzítheted.

  Akár 33 MP-es állóképeket is készíthetsz egy 8K-s videóból.

  Teljesen új mód az állóképek készítésére, minden alkalommal, amikor felvételt készítesz. A 8K videó minden képkockát nagy felbontású állóképpé varázsol, amelyekre ráközelíthetsz, így nem maradsz le a vissza nem térő pillanatokról sem.

  A kifinomult mesterséges intelligencia úgy stabilizálja a videót, mint egy akció kamera.

  Az érzékelő és a gördülést gátló stabilizátor kiegyensúlyozza a kamera mozgását, így a felvétel nem lesz homályos és instabil, csak szuper sima.

  Teljesen új módja annak, hogy egy felvétellel több formátumot is rögzíts.

  Az Okos felvétel alkalmazása során a forradalmian új mesterséges intelligencia segítségével akár 10 másodpercig is fényképezhetsz, és különféle formátumokat kapsz vissza - azaz kiválaszthatod a pillanatnak megfelelő legjobb stílust új felvétel elkészítése nélkül.

  Energia még mindig és még mindig…

  Az akkumulátor nagy teljesítményű, maximális kapacitása 4000 mAh. De intelligens is, alkalmazkodik a telefonhasználati szokásaidhoz, hogy energiát takarítson meg, és egyetlen töltéssel hosszabb ideig is kibírja.

  Egy hely a 750 000 kedvenc fényképednek.

  A Galaxy S20 az erőteljes kamerához készült, hatalmas beépített tárhellyel, hogy megőrizhesd nagy felbontású videóidat és fényképeidet. Ezt pedig tovább is bővítheted microSD kártyával a még több tárhelyért.

  Frissítettük a teljes biztonsági rendszert, így biztonságban maradnak az adataid.

  Olyan biztonságos processzort alkottunk, amelynek fontos feladata a PIN, a jelszó, a bejelentkezési minta és a Blokklánc Privát Kódjának védelme. A Knox platformmal kombinálva a telefonod minden része biztonságban van, a hardvertől a szoftverig. Így megmarad a magánadatok magán jellege.

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK662488
  Tömeg
  300 g/db