Kategóriák
Termék részletek


Samsung Galaxy S20 G980F LTE Dual Sim 128GB Blue

Samsung Galaxy S20 G980F LTE Dual Sim 128GB Blue
 • Samsung Galaxy S20 G980F LTE Dual Sim 128GB Blue
Samsung Galaxy S20 G980F LTE Dual Sim 128GB Blue
 • Ez a telefon új korszakot nyit a fényképezésben.

  Ismerd meg a Galaxy S20 okostelefont! A forradalmian új, 8K videórögzítéssel megváltoztathatod a videórögzítés és a fényképezés módját. A Samsung Knox biztonságával, az intelligens akkumulátorral, a nagy teljesítményű processzorral és hatalmas tárhellyel a Galaxy S20 az okostelefonok új világát hozza el.

  A legfejlettebb zoomunk olyan helyekre visz, ahol mobilunk még nem járt.

  A tízszeres Hybrid optikai zoommal kezdődik, amelyet egy forradalmian új hajlított lencse és nagy felbontású képérzékelő tesz lehetővé. A mesterséges intelligenciával támogatott Szuperfelbontású zoommal párosítva olyan eseményekre tudsz ráközelíteni és olyan pillanatokat tudsz elkapni, amelyekről lemaradtál volna.

  Éjszaka is részletgazdag felvételeket készíthetsz.

  A gyenge fényviszonyok között a professzionális kamerarendszer több fényképet készít egyszerre, egyesítve azokat egyetlen lenyűgöző képen, kevesebb elmosódással és zajjal. A képérzékelővel és a mesterséges intelligenciával, az Éjszakai üzemmódra kapcsolva nappali körülményekhez hasonló felvételeket készíthetsz.

  A jelenlegi legmagasabb felbontású videó a Samsung okostelefonok történetében.

  A mobil videózás felbontását 4K-ról egészen 8K-ig felvittük. Ez négyszer nagyobb, mint az UHD és tizenhatszor nagyobb az FHD-nál. Ez azt jelenti, hogy a pillanatokat szuperéles felbontásban rögzítheted.

  Akár 33 MP-es állóképeket is készíthetsz egy 8K-s videóból.

  Teljesen új mód az állóképek készítésére, minden alkalommal, amikor felvételt készítesz. A 8K videó minden képkockát nagy felbontású állóképpé varázsol, amelyekre ráközelíthetsz, így nem maradsz le a vissza nem térő pillanatokról sem.

  A kifinomult mesterséges intelligencia úgy stabilizálja a videót, mint egy akció kamera.

  Az érzékelő és a gördülést gátló stabilizátor kiegyensúlyozza a kamera mozgását, így a felvétel nem lesz homályos és instabil, csak szuper sima.

  Teljesen új módja annak, hogy egy felvétellel több formátumot is rögzíts.

  Az Okos felvétel alkalmazása során a forradalmian új mesterséges intelligencia segítségével akár 10 másodpercig is fényképezhetsz, és különféle formátumokat kapsz vissza - azaz kiválaszthatod a pillanatnak megfelelő legjobb stílust új felvétel elkészítése nélkül.

  Energia még mindig és még mindig…

  Az akkumulátor nagy teljesítményű, maximális kapacitása 4000 mAh. De intelligens is, alkalmazkodik a telefonhasználati szokásaidhoz, hogy energiát takarítson meg, és egyetlen töltéssel hosszabb ideig is kibírja.

  Egy hely a 750 000 kedvenc fényképednek.

  A Galaxy S20 az erőteljes kamerához készült, hatalmas beépített tárhellyel, hogy megőrizhesd nagy felbontású videóidat és fényképeidet. Ezt pedig tovább is bővítheted microSD kártyával a még több tárhelyért.

  Frissítettük a teljes biztonsági rendszert, így biztonságban maradnak az adataid.

  Olyan biztonságos processzort alkottunk, amelynek fontos feladata a PIN, a jelszó, a bejelentkezési minta és a Blokklánc Privát Kódjának védelme. A Knox platformmal kombinálva a telefonod minden része biztonságban van, a hardvertől a szoftverig. Így megmarad a magánadatok magán jellege.

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK662488
  Tömeg
  300 g/db