Kategóriák
Termék részletek


Sony Xperia X F5121 3GB RAM 32GB LTE Black

Sony Xperia X F5121 3GB RAM 32GB LTE Black
Sony Xperia X F5121 3GB RAM 32GB LTE Black
 • A váratlan, gyönyörű pillanatokért
  Mindig a megosztásra igazán érdemes pillanatokat a legnehezebb megörökíteni. Zászlóshajó kameránk gyorsabb és okosabb, mint valaha, így mindig olyan képeket készíthetsz, amilyeneket szeretnél - a válaszidő rövidebb, a fókusz pedig még intelligensebb.

  A jövőre fókuszálva

  Legokosabb kameránk megjósolja a mozdulatokat, így még élesebb felvételeket készít.
  A Sony Xperia X okosfelvétel technológiája száműzi az elmosódást. A Sony prediktív hibrid autofókuszával ellátott okosfelvételnek köszönhetően a kiválasztott személyt vagy tárgyat a kamera automatikusan követi. A téma így mindig fókuszban marad, még mozgás közben is, és a legkiszámíthatatlanabb jelenetek is élesek lesznek.

  Felvétel egy szempillantás alatt

  23 megapixeles kamera a leggyorsabb pillanatokhoz
  Leggyorsabb kameránk készenléti állapotból 0,6 másodperc alatt felvétel módba vált. A gyors indításnak, a villámgyors hibrid autofókusznak és a gyorsabb képfeldolgozásnak köszönhetően a legspontánabb pillanatokat is megörökítheted.

  A szelfikamera, amely felülmúlja a többit

  Gyenge fényviszonyok közt nem könnyű szelfit készíteni, de a Sony Xperia X pont ilyen kihívásokhoz készült. A 13 megapixellel és a Sony nevezetes, gyenge fényviszonyokhoz készült képérzékelőjével ez az előlapi kamera a nap 24 órájában éles képeket készít.

  Nem csoda, ha minden idődet vele akarod tölteni

  A tükörsima metál hátlappal a Sony Xperia X vitathatatlanul páratlan. Kijelzőjének ívelt üveg éleivel és tökéletes, 5"-es méretével pedig épp oly jó kézbe venni, mint ránézni.

  Mint kesztyű a kézen

  A közted és a telefonod közti határok elmosódnak
  Az Sony Xperia X készüléket úgy terveztük, hogy az kényelmesen illeszkedjen a kezedhez, tevékenységeidhez és ízlésedhez. A felhasználói felületet úgy finomítottuk, hogy az minden eddiginél intuitívabb legyen, a forma egyszerűsége pedig a letisztultság mintapéldája.

  Egy intelligensebb akkumulátor

  A Sony Xperia X a Sony okos akkumulátorkezelési technológiájával büszkélkedhet, amely akár kétnapos akkumulátor-üzemidőt és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít.

  Ne merülj le! Futtasd tovább!

  Napokra elegendő akkumulátortöltés
  Sosem jó, ha a telefon leáll. Akár sietsz valahová, akár csevegsz valakivel. A Sony Xperia X maratoni akkumulátora minden feltöltés után két napig1 bírja, így tovább csinálhatsz mindent, amit szeretsz. Fedezz fel még többet, csatlakozz még többször, a töltőt pedig hagyd az utazótáskában.

  Akkumulátorod még tovább marad jó erőben

  Minden feltöltés egy-egy vitaminbomba telefonodnak
  Míg más telefonok akkumulátorának ereje gyorsan csökken, a Sony Xperia X akkumulátora a leghosszabb élettartamot biztosítja. A forradalmi Qnovo Adaptive Charging megőrzi az akkumulátor egészségét töltés közben.

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK660364
  Tömeg
  300 g/db