Kategóriák
Termék részletek


Sony Xperia X F5121 3GB RAM 32GB LTE Lime Gold

Sony Xperia X F5121 3GB RAM 32GB LTE Lime Gold
Sony Xperia X F5121 3GB RAM 32GB LTE Lime Gold
 • Sony Xperia X Performance

  a remekmű
  Nagy teljesítményű okostelefon kiváló minőségű kamera, amely megjósolja a mozgást.

  A legjobban teljesítő kamera

  Az Xperia X Performance új zászlóshajója a kamerája, ami a legügyesebb és leggyorsabb is. A gyorsabb válaszidőt lerövidíti az intelligensebb fókusz és az új adaptív zársebesség. Tisztább képek, a legnehezebb helyzetekben.

  Ha a legokosabb kamera jósolja, mozgása élesebb

  Ennek alapján a Sony fényképezőgép technológia, a prediktív hibrid autofókusz Xperia X teljesítménye mestere a mozgásnak. Kiválaszt egy fókuszobjektumot és a fényképezőgép követi azt automatikusan, miközben az mozog. A kép tiszta marad, és a téma.

  Villog, és megkapod

  A 23 megapixeles kamera a leggyorsabb pillanatokat is megörökíti.
  A leggyorsabb kamera, megragadni kevesebb, mint 0,6 másodperc. A gyors indítás, villámgyorsan hibrid autofókusz és gyorsabb képfeldolgozás lehetővé teszi a legtöbb spontán pillanat elkapását.

  13 MP gyenge fényviszonyok szelfi cam

  Kétszámjegyű megapixeles Sony híres alacsony fényérzékelők - vettünk specifikációk más okostelefonok a fő kamera, és azokat elöl. Mert te méltóbb vagy az élesebb Szelfikre.

  Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a kezedbe, kényelmesen, mint az életed

  Xperia X teljesítmény stílusa úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a életedbe. A legutóbbi frissítés a klasszikus formában a feltűnő egyszerűségében, mint valaha, míg a hajlított élek és 5 "méretű teszik egy kényelmes fogást biztosítanak. Még a felhasználói felület frissült, hogy jobban illeszkedjen hozzád, mind a megjelenés és mind a tartalomban.

  Magas pontszámokat a hatalomért

  Kitted egy lángoló gyors Snapdragon 820 processzor és Cat91 kapcsolat sebességét, Xperia X Performance hozza meg egy új szintjét teljesítményét, hogy soha nem okozzon csalódást.

  Szünetmentes szórakozás leggyorsabb kapcsolatot

  A legújabb Snapdragon 820 processzor, és a zökkenőmentes hálózati élményt, Xperia X Performance kapja meg. A média maga a hangulat, így gyorsan átadja azt simán - felesleges puffer vagy dadogás nélkül.

 • Cikkszám
  IK668984
  Tömeg
  300 g/db