Kategóriák
Termék részletek


Tablet Huawei MediaPad T3 9.6 LTE 16GB Grey

Tablet Huawei MediaPad T3 9.6 LTE 16GB Grey
 • Tablet Huawei MediaPad T3 9.6 LTE 16GB Grey
 • Tablet Huawei MediaPad T3 9.6 LTE 16GB Grey
Tablet Huawei MediaPad T3 9.6 LTE 16GB Grey
 • Elegáns dizájn, fényesebb kép

  Érintse meg a kiemelkedő tervezés eredményét a HUAWEI MediaPad T3 10-zel. Élénk, 9,6 hüvelykes kijelzőn keresztül élvezze a világot élénk színekkel. Élvezze a minőséget az egyetlen darabból formált űrkori eloxált alumínium testben.

  A látás tisztasága

  A HUAWEI MediaPad T3 10 az Ön számára éjjel-nappal rendelkezésre áll. A különleges, csökkentett megvilágítású és a szemvédő módok biztosítják, hogy megőrizze a teljes életképét, csökkentse a szem fáradtságát és segítsen megőrizni természetes alvásciklusát.

  Öröm, ami sokáig tart

  Keljen nyugodtan útra, a HUAWEI MediaPad T3 10 hűséges társa lest, éjjel vagy nappal. A tartós akkumulátor biztosítja, hogy a szükséges adatok és alkalmazások mindig a rendelkezésére álljanak.

  Természetesen erőteljes, tervezetten barátságos

  Mindig úgy fogja érezni, mintha egy megbízható társsal lenne, köszönhetően a HUAWEI MediaPad T3 10 EMUI 5.1 operációs rendszernek, amelyet gondosan terveztek az intuitív, egyszerű interakció érdekében. Powered by android 7.0, a HUAWEI MediaPad T3 10 egyéni operációs rendszere azért van, hogy megkönnyítse életét.

  Vidd magaddal a családot is

  Az intelligens alkalmazásokhoz való hozzáférés és a tartalomellenőrzés lehetővé teszik, hogy mások használhassák az eszközt oly módon, hogy közben teljes ellenőrzést biztosíts. Akár a gyerekekek akarnak játszani vagy csak megosztaná az eszközt, mindig biztonságban fogja tudni a tabletet.

 • Cikkszám
  IK654913
  Tömeg
  300 g/db