Kategóriák
Termék részletek


Watch Huawei Band 3e Black

Watch Huawei Band 3e Black
Huawei Band 3e Black
 • A HUAWEI Band 3e forradalmi áttörést jelent a sport karkötőben hordható ruhákban, amely egy új Footwear Mode-ot használ: olyan alkalmazás, amely pontos nyomkövetést biztosít egy gomb megnyomásával.
  A HUAWEI 3e a beépített 6-tengelyes gyroscope alapú érzékelővel Footwear módban 97% -os pontossággal biztosítja a futópad működését .
  50m vízállósággal a HUAWEI 3e könnyű mindennapi feladatok elvégzésére és úszásra lett tervezve. A rögzített teljesítményadatok segítenek Önnek.
  Készenléti üzemmódban a hosszú élettartamú akkumulátor élettartama lehetővé teszi a folyamatos működést 14 napig . Egy töltés akár 40 teljes órát is támogathat futó üzemmódban, folyamatos figyelmeztető jelzések, riasztások, hívások és mozgás emlékeztetők fenntartásával.

  Élvezze az életét bármikor és bárhol egy nagy teljesítményű szolgáltatáscsomaggal: intelligens mozgáskövetés, alvásfigyelés és telefonos figyelmeztetések. Keresse meg a telefont, és csengjen rá a Bluetooth HUAWEI 3e okosóra használatával. Kombinálja az életet és a sportot zökkenőmentes mozgássá, és kényelmes hozzáférést biztosít az intelligens adatokhoz és visszajelzésekhez.

  Műszaki adatok:

  - Kivehető test: 40,5 mm x 14,8 mm x 11,2 mm Csuklópánt: 226,15 mm x 17,4 mm
  - Kivehető test: 6 g
  - Csuklópánt: 11 g
  - Kijelző PMOLED 0,5 inch
  - Memória: 384 KB RAM ,1 MB Flash
  - Vízálló: 50 méterig
  - Bluetooth 2,4 GHz
  - Rendszerkövetelmény: Android 4.4 vagy újabb verziójú IOS 9.0 és újabb verziók

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK654939
  Tömeg
  300 g/db