Kategóriák
Termék részletek


Watch Huawei Watch GT 2 Sport 46mm Black

Watch Huawei Watch GT 2 Sport 46mm Black
Huawei Watch GT 2 Sport 46mm Black
 • Lépd át saját határaid Huawei Watch GT okosóránkkal!

  Most a letisztult stílusnak köszönhetően olyan leszel, mint a legjobb kémek! Ugyan egyszerű karórát látnak majd a csuklódon, de nem is tudják, hogy ez az egyszerű karóra mire lehet képes, ha egyszer felfedi magát! Lépd át saját és az órák határait is Huawei Watch GT okosóránkkal!

   

  Innentől nem létezik sem az időben, sem a technológiában határvonal! Mossuk össze a két fogalmat, Te pedig légy az a figura, aki kémek hajlékonyságával fog majd átbújni az elavultság lézersugarai közt! Egyesével fogod őket elkerülni. Fekete ruhában vagy, és éppen az a tipikus zene szól, ami ilyenkor mindig szól! Csak épp Te nem vagy Tom Cruise. De ez csak jó, mert Tom Cruise-nak nincs ilyen órája! Lépj át egyik kémfilmből a másikba Huawei Watch GT okosóránkkal! Az okosórák akkumulátorának üzemideje a legjobbakkal versenyez a piacon. A HUAWEI saját fejlesztésű, hordható, Kirin A1 lapkakészlete, a kettős chip-kialakításnak és az intelligens energiatakarékos technológiának köszönhetően éjjel-nappal monitorozza tevékenységed akár 1 héten keresztül. Szóljon ez az egy hét csak rólad! Aztán pedig a következő is. Majd a következő is.

   

  Minimalista dizájnja nemcsak letisztult, de elegáns is. Felveheted esküvőre, de akár edzésre is. Sőt! Kombináld a kettőt! Edz egyet gyorsan az esküvőtökön! Majd nézd meg a pap arcát, mikor a boldogító igen előtt még azért gyors futsz négy-öt tiszteletkört a templom körül! Párod is meg fogja érteni, mihelyst rájön órád titkára. És itt nem arra gondolunk, hogy az órádnak lenne titkára: az óra lesz a tied!

   

  Edzéshez is bátran ajánljuk: a HUAWEI WATCH GT 2 pontos helymeghatározó rendszerekkel követi nyomon az edzésed, és a pontos TruSeen™ 3.5 funkcióval figyeli a pulzusod. Úgyhogy ne aggódj, az esküvő sem lenne akadálya annak, hogy Te épp akkor érezz affinitást egy kiadós edzésre! Sőt! Hozd formába kicsit a násznépet! Rázd ki a mindennapok szürkeségéből még az olyan egyszeri alkalmat is, mint az esküvő: tedd még színesebbé, még látványosabbá a ceremóniát. Most Te leszel a valódi ceremóniamester! Vagyis inkább ceremóniaedző. De akár lehetsz a pap is. Legyen az az edzés, hogy a pap és a férj egyszerre leszel. Ott sokat kell helyet változtatni aztán, úgyhogy a nap végére biztosan kifulladsz. De hát a HUAWEI WATCH GT 2 pont ilyen alkalmakra lett kitalálva. Pontosabban kitálalva. Hozd formába a mindennapokat a HUAWEI WATCH GT 2-vel! A saját formádba.

   

  Forradalmi energia megoldás

  A HUAWEI WATCH GT folyamatosan új határait fedezi fel az okosórák akkumulátor üzemidejének. A HUAWEI saját fejlesztésű, hordható, Kirin A1 lapkakészlete, a kettős chip-kialakításnak és az intelligens energiatakarékos technológiának köszönhetően éjjel-nappal monitorozza tevékenységed akár 2 héten keresztül.
  A pulzusmérés bekapcsolva. Hetente 90 perc edzés. Hetente 30 perces Zenehallgatás.

  Minimalista dizájn

  A minimalista kialakítású HUAWEI WATCH GT 2 3D üveg előlapja hozzájárul a letisztult, elegáns megjelenéshez. A kiváló kivitelezés az óratok és a klasszikus dizájn részleteiben jelenik meg.

  Profi sport edző

  Áttörés a személy edzés területén. A HUAWEI WATCH GT 2 pontos helymeghatározó rendszerekkel követi nyomon az edzésed, és a pontos TruSeen 3.5 funkcióval figyeli a pulzusod.

  Mindennapi asszisztensed

  A mindennapi élet megkönnyítése érdekében a HUAWEI WATCH GT 2 olyan funkciókat támogat2, mint a Bluetooth hívás3, a készüléken belüli zenék, az üzenet értesítők, a TruSleep 2.0 alváskövetés és a TruRelax stresszfigyelés.

  Műszaki adatok:

  Kijelzés :Digitális
  Kijelző típusa: AMOLED
  Kijelző méretei :1.39 inch
  Kijelző típusa :Kerek
  Kapcsolat :Bluetooth, GPS , Glonass
  RAM memória kapacitás: 32 MB
  Tárolókapacitás :4 GB
  Elem/Akkumulátor típusa :Lithium Polymer
  Akkumulátor kapacitása : 455 mAh
  Feltöltés típusa: Mágneses

  Funkciók

  Figyelmeztető a Bluetooth lekapcsolására
  Tevékenység emlékeztető
  Emlékeztető a cél elérésére
  Pulzus figyelmeztetés

  Szenzorok

  Légnyomásmérő
  Giroszkóp
  Magnetométer
  Környezeti fényérzékelő
  Gyorsulásmérő
  Pulzusmérő
  Kapacitív érzékelő

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK654947
  Tömeg
  300 g/db