Kategóriák
Termék részletek


Watch Samsung Galaxy Active 2 R830 40mm Stainless Steel Black

Watch Samsung Galaxy Active 2 R830 40mm Stainless Steel Black
Watch Samsung Galaxy Active 2 R830 40mm Stainless Steel Black
 • Kéne egy új telefon? Aktivizáld magad Samsung Galaxy Active 2 okosóránkkal!

   

  Helyezd magasabbra ingerküszöböd, hogy most kihívás legyen a világnak azt megugorni! Okosórád folyamatosan jó tanácsokkal fog ellátni, hogy kikövezze az előtted álló utat! Legyen egy sokrétű egészségmegőrző partnered, amely nem is igényel nagy életteret: épp, hogy csak a csuklódat: de azt is inkább öltözteti! Öltöztesd fel a csuklódat intelligens technikával, hogy technikailag így tied legyen a világ első okoscsuklója! Válj eggyé a modernitással Samsung Galaxy Active 2 okosóránkkal! Oszd be a napodat úgy, hogy megosztod az óráddal igényeid: cikkelyezzétek ki együtt igényeid 24 óráját, hogy mindenre legyen időd: edzés, meeting, családi vacsora, pihenés, szórakozás – ugye, mennyi árnyalata lehet a napodnak?

   

  Legyen Samsung Galaxy Active 2 okosórád napjaid árnyalása! Alkosd meg magadnak azt a tónust, amellyel aztán megfested saját életed!  A Galaxy Watch Active2 felületén nagyobb méretű kijelző, letisztult, fekete háttér, valamint alig észrevehető kerettel most összpontosíthatod saját lényeged: annyi információt nézel át, amennyit szeretnél, és nem fog soknak tűnni: foglald rendszerbe a káoszt, teremts rendet a mindennapokban!

   

  Ezt most ráadásul elegánsan is teheted: emeld ki stílusod és egyéniséged az óralappal: ha képet készítesz arról, hogy milyen ruhát szeretnél viselni, Samsung Galaxy Active 2 okosóránk kikalkulálja a hozzád aznap leginkább illő óralapot! Most a Te dizájnod érvényesül egy pontos, precíz, modern rendszerben! Tégy egy 360 fokos kört vágyaid óralapján! Emeld ízlésed új szintekre Samsung Galaxy Active 2 okosóránkkal!

   

  Használd óránkat edzéseidhez: hétféle tevékenységet rögzíthetsz automatikusan, a kézi nyomon követés pedig minden tevékenységhez használható, és közülük több tucatot tudsz rögzíteni. A futóedző funkció valós időben ad végrehajtható tanácsot. Ám az erős test erős lélekkel kell, hogy járjon: beépített stresszfigyelőnk most méri stressz-szinted, majd automatikusan kikalkulál Neked egy hozzád passzoló légzésgyakorlatot! Beszív, kifúj. Szívd be a modern kort magadba, hogy kifújd a vele járó stresszt aztán! Tüdőzd le saját egészséged, hogy addig tartsd bent, amíg csak akarod! 


  Okosóránk akkumulátora akár egy napot is kibír, így nem kell aggódni azon, hol és mikor tudod legközelebb tölteni. Amint hazaérsz a jó meleg otthonodba, helyezd rá mágneses vezeték nélküli töltőjére –ehhez sem külön aljzatra, sem kábelre nincs szükség.


  Légy Te magad a modern kor vívmánya a modern kor vívmányaival! Samsung Galaxy Active 2 okosóránkkal most új szintekre emelheted saját korod ingerküszöbét!

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK689985
  Tömeg
  300 g/db