Kategóriák
Termék részletek


Xiaomi Pocophone F2 Pro 5G Dual Sim 6GB RAM 128GB Purple

Xiaomi Pocophone F2 Pro 5G Dual Sim 6GB RAM 128GB Purple
 • Xiaomi Pocophone F2 Pro 5G Dual Sim 6GB RAM 128GB Purple
Xiaomi Pocophone F2 Pro 5G Dual Sim 6GB RAM 128GB Purple
 • Vedd kezedbe a popcornt, és vedd kezedbe azt a telefont, amelynek a neve nagyon hasonlít a popcorn szóra: Xiaomi Pocophone F2 készülékünk felhelyezi a szemed elé a világ modern szemüvegét, hogy eddig nem látott dolgokat is megismerj!

  Változtass látószöget, hogy új perspektíváit ismerd meg a világnak! Számold meg, hány szögből lehet ráismerni! De az is érdekes, hogy hány perspektívából nem! Légy átfogója ennek a gömb alakú mindenségnek Xiaomi Pocophone F2 telefonunkkal! Webshopunk tárháza végtelen: bátran ajánljuk a Xiaomit, hogy olyan nexust ápolj a világgal, amiből bármikor profitálhatsz! 6,67"-es képernyőjével most véglegesen megnyílik az a világ előtted, amelynek valójában nincsenek végei! Vágyaidnak se legyenek! Tedd a világot végtelenebbé, mint az univerzumot úgy, hogy meghatározod az univerzum kezdő és végpontját!

  Vessz el a részletekben, és meglátod: ott nem az ördög lapul, hanem az angyalok érintése: vedd kezedbe Xiaomi telefonunkat, és meglátod, milyen érzés, mikor a képernyőn keresztül visszaérint egy angyal. Xiaomi Pocophone F2 telefonunkkal most 128 GB-ba sűrítheted a végtelent, majd bele is gyömöszölheted azt a zsebedbe. Még csak ki sem fog dudorodni. Nem durva, hogy a tudósok mekkorának ábrázolják évszázadok óta a világmindenséget, Te pedig szimplán berakod a zsebedbe? Mi tudjuk az igazságot, a zsebedből minden elérhetővé válik egy érintéssel!

  Lépj be egy olyan szobába a telefonon keresztül, amelyben minden ott van egyszerre, kivéve a falait! 2400 × 1080, AMOLED kijelzőjével, 8 magos Qualcomm Snapdragon 865 processzorával, 64 Mpx felbontású, 13 Mpx felbontású, 5 Mpx felbontású, 2 Mpx felbontású hátlapi kamerájával és 20 Mpx felbontású előlapi kamerájával most tenyeredbe összpontosíthatod a mindenséget! Mármint azt a bibliai mindenséget!

  Xiaomi telefonjaink elektronikus képstabilizátorral, GPS-szel vannak ellátva, hogy kiterjeszd figyelmed vektorait egyetlen kijelzőn! Xiaomi Pocophone F2-esünk akkor is összpontosítja a fókuszt, ha épp ingerek ezrei érnek Téged! Összpontosítsd saját fókuszod webshopunkon, hogy a végén egy olyan telefonnal legyél gazdagabb, amellyel úgy érzed, hogy az univerzummal vagy gazdagabb Vedd kezedbe a popcornt, vedd fel a modernitás szemüvegét, és indulhat is a filmed, amit saját képernyődön fogsz nézni! Láss rá, hogy ráláss!

 • Cikkszám
  IK023264
  Tömeg
  300 g/db