Kategóriák
Termék részletek


Xiaomi Redmi Note 9 Dual Sim 4GB RAM 128GB Green

Xiaomi Redmi Note 9 Dual Sim 4GB RAM 128GB Green
 • Xiaomi Redmi Note 9 Dual Sim 4GB RAM 128GB Green
 • Xiaomi Redmi Note 9 Dual Sim 4GB RAM 128GB Green
Xiaomi Redmi Note 9 Dual Sim 4GB RAM 128GB Green
 • Műszaki adatok:

  A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - készülék esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy ún. okos mobiltelefon, azaz okostelefon. Azért tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, de a négy kamerának köszönhetően videók és képek készítésére is nagyszerű és természetesen száz más alkalmazás is futtatható rajta. Kijelzőjének mérete 6,53", ennek köszönhetően a nagyobb mobilok osztályába sorolható. Ez a konkrét modell 8 magos mikrochipet kapott. A memória mérete 4 GB. Teljesítményét tekintve igényes appok és játékok futtatására ajánlott. A(z) 128 GB tárhely elég nagy ahhoz, hogy több száz appot letölthess. A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - kék okostelefont nagy kapacitású 5020 mAh akksi működteti. Komoly előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték.

  A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - mobiltelefon kijelzője és kamerája

  Ez a kapitális 6,53" kijelző pontos FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes remekül ábrázolni. Hatalmas pozitívuma, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Szelfiket vagy videókat készítenél ? A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - mobil modern négy lencsés kamerájával, melynek felbontása 48 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Leginkább kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,8 fényerősségének hála az igényesebb felhasználókat is leveszi a lábáról. Videók készítésénél felbecsülhetetlen az elektronikus stabilizáció. A fáziseltolásos fókuszálás precíz és hatékony, ami jelentősen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy ügyes kis LED lámpa szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik szerelmesei szerfelett elégedettek leszelnek a 13 Mpx felbontású előlapi kamerával.

  A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - praktikus funkciói

  Ebbe a mobilba egyidejűleg kettő SIM kártya is beilleszthető. A belső tárhely mérete könnyen bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - telefon adatainak biztonságáról a beépített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedi arcfelismerő technológia lehetővé teszi az okostelefon gyors feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC interfész lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az OTG ("On The Go") technológia segítségével külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

  A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - okostelefon legfontosabb paraméterei

  A(z) 128 GB kapacitású belső tárhely egy MicroSD kartyával könnyen bővíthető
  Konfiguráció (SIM): Dual SIM
  Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést
  A hátlapi kamera max. felbontása: 48 Mpx
  A telefon hátulján található kamerák száma: 4
  Az akku villámgyorsan feltöltődik
  Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK664804
  Tömeg
  300 g/db