Kategóriák
Termék részletek


Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual Sim 6GB RAM 128GB White

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual Sim 6GB RAM 128GB White
 • Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual Sim 6GB RAM 128GB White
 • Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual Sim 6GB RAM 128GB White
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual Sim 6GB RAM 128GB White
 • A Redmi Note-széria darabjai bátran kiállnak a teljesítményük mérésére. A Redmi Note 9 Pro gyorsabb és még erőteljesebb tanulási, munka és szóraokzási élményt fog nyújtani.

  Qualcomm® Snapdragon™ 720G processzor

  Erőteljesebb teljesítmény a Snapdragon™ 712-vel ősszehasonlítva

  Gyorstöltés és hosszú készenléti időtartam

  Semmi sem meggyőzőbb, mint egy 5020mAh-s akkumulátor, amely 30W-os ultragyors töltési technológiával rendelkezik. Ezzel az akkumulátorüzemidővel 16 órás folyamatos navigációt, 147 órányi zenelejátszást, 13 órányi játékidőt érhet el, így a Redmi Note 9 Pro megszabadítja teljesen a lemerüléstől való szorongástól.

  A lineáris rezgésmotor 150 féle rezgéstípust tud kiadni, így a különféle értesítésekhez eltérő rezgést társíthat, amellyel jobban nyomon tudja követni a bejövő sms-ek, hívások, alkalmazások értesítéseit, anélkül, hogy ki kellene venni a telefont a zsebéből.

  Oldalt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó szenzor

  Az oldalsó ujjlenyomat-olvasóval extrém gyorsan oldahatja fel a készüléket, és amiatt sem kell aggódnia, hogy ujjlenyomatokat hagy a kijelzőn.

  Természetes tartás, azonnali feloldás

  Az oldalt elhelyezett ujjenyomat-olvasó, valamint a bekapcsoló gomb egyetlen, ergonomikus kialakítású gombban egyesül. Nincs szükség felesleges lépésekre, csak felkapja a telefont és egyből feloldhatja.

  Legyél a saját életed rendezője

  A Redmi Note 9 Pro támogatja a 4K videotartalmakat, valamint új filmmódokkal és videofilterekkel ismerteti meg a felhasználót. Rögzítsen videókat úgy, mint a profik és örökítse meg élete legfontosabb pillanatait látványos módon.

  Kaleidoszkóp mód

  Készen áll káprázatos videók készítésére ? Próbálja ki a Kaleidoszkóp módot, és tegye hihetetlenné a hétköznapjait!

  Szkenner a zsebében

  A Dokumentum Móddal telefonja zsebre rakható szkennerként is szolgál. Szkenneljen be dokumentumokat, állítsa be a helyes forgatást, távolítsa el az árnyékokat, emelje a kontrasztot - mindezt a Redmi Note 9 Próval egyetlen percen belül.

 • Válassz színt
  Cikkszám
  IK666487
  Tömeg
  300 g/db