Kategóriák
Termék részletek


Keyboard & Mouse Logitech Wireless Combo MK295 silent (DE) (920-009794)

Vezeték nélküli

Igen, hatótáv 10m

Billentyűzet és Egér csatlakoztatása

USB

Billentyűzet nyelve

Német

 • KISEBB ZAJ, JOBB ÖSSZPONTOSÍTÁS

  Koncentráljon a munkájára, és zárja ki a zavaró zajokat. Ismerkedjen meg a Logitech MK295 Silent vezeték nélküli párossal, amely a Logitech exkluzív, a billentyűzet- és egérzaj 90%-át megszüntető SilentTouch technológiájával rendelkezik. Ez ugyanolyan kattintási és gépelési érzetet nyújt, mint a világ legnépszerűbb párosa, zavaró kattintási és gépelési hangok nélkül.

  MUNKAVÉGZÉS KEVESEBB FIGYELEMELTERELŐ HATÁSSAL

  Innovatív SilentTouch technológiánk megszünteti a zavaró hangok több mint 90%-át A kattintási és gépelési zaj több mint 90%-kal csökkent a Logitech MK270 pároshoz viszonyítva. A bal gombbal kattintás és a gépelés dBA-szintje egy független laboratóriumban 1 méteres távolságból mérve. Ön és a környezete számára – miközben megőrzi a világ legnépszerűbb párosának ismerős gépelési és kattintási érzetét.

  A TELJES MÉRET KÉNYELME

  A teljes méretű billentyűzet mindent biztosít, amire szüksége van – mindezt elegáns és hatékony kivitelben. 8 kényelmes gyorsbillentyű, valamint a teljes számbillentyűzet egyszerűsíti az adatbevitelt és a navigálást.

  KÉNYELMES, KIS MÉRETŰ EGÉR

  Kézbe simuló és hordozható forma. Egyenletes, pontos kattintás és rámutatás a legtöbb felületen. Nem említve a SilentTouch technológiának köszönhető lenyűgöző, halk működést.

  KÉSLELTETÉS NÉLKÜLI VEZETÉK NÉLKÜLI EGÉR

  Az erős, megbízható, 10 m-es hatótávolságú, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően elfelejtheti a kimaradásokat és a késéseket. Egy USB-vevőegységgel helyet szabadíthat fel az íróasztalán – olyan kicsi, hogy a számítógépben is elfér.

  HOSSZÚ ELEMÜZEMIDŐ

  A billentyűzet 36 és az egér 18 hónapos elemüzemidejének – és a ki-/bekapcsológomboknak – köszönhetően az eszközöket hónapokig használhatja vesződséges elemcsere nélkül.

  TARTÓS ÉS MEGBÍZHATÓ

  A cseppálló kialakítás. Korlátozott körülmények (legfeljebb 60 milliliter folyadék ráöntése) között tesztelve. Ne merítse a billentyűzetet folyadékba. , a strapabíró billentyűk és az erős, állítható magasságú döntésbeállító lábak a használhatóság és kényelem új dimenzióját jelentik.

 • EAN
  5099206092372
  Raktárkészlet
  Rendelhető
  Cikkszám
  920-009794